Koliko si mu dao vremena da se osusi ?
Dobar dan!
Ovako: iphone mi je ostao u jakni i oprao se u vešmašini. bio je pet minuta. Taman je vešmašina pustila vodu. Dok sam ga izvadil iz vešmašine odmah sam ga rastepel i sve ispuhal. Ništa se nije vidjelo da je pregoreno ili da bi se neka korozija ulovila. Ali dok sam ga sastavil on ne pali. Daj mi recite dali ima tko iskustva s tim? kaj bi moglo biti? Neka preporuka za neki servis u okolici koprivnice možda čak i zagreb. Daj mi recite dali odgovara baterija od 4s na 4 jer imam doma i 4s.
Zadnji uredio ProboY001 : 01-11-2012 u 00:22
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Koliko si mu dao vremena da se osusi ?
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
cijeli dan. Sušil sam ga nešt i s fenom...
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Trebao si minimalno 5 dana i staviti ga u pirinac ... Nemoj ga vise pokusavati upaliti, ali ako se desio kratak spoj male su sanse da ti opet proradi, nazalost. To se meni desilo ovo ljeto sa LG-jem![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Zadnji uredio imaticx : 01-11-2012 u 08:33
Koliko ima kako si ga kupio? Jeli nov i jeli pod garancijom? Pokusaj nesto mudrovati ako imas garanciju, da dobijes drugi kao zamjenu...
Nema šanse da uspije nešto s garancijom jer svaki telefon ima indikator vlage koji promjeni boju ako je mobitel bio izložen tekućini. Po tome automatski garancija ne vrijedi.
Ma nema jamstvo. Nebi ni pokusaval s jamstvom jer znam dami nebude proslo. Zanima me sad dal mi pase od 4s baterija da to sprobam danas ili sutra.
Čisto sumljam da mu ima povratka, ali sam gledao po netu za starije mobitele doduše, ako je upao u more npr. da ga se ispere odmah običnom vodom, prije toga se rastavi, pa onda svi djelovi da se stave u zdjelu sa rižom da upje vlagu svu itd.
Ali sa ovim smartphonima sumljam da ima ikakve pomoći.
Bookmarks