e skini si prvo program sa sonyericssonove stranice neki sync,a poslje toga skini sendfile
Pozdrav svima. Evo problema:
Prije sam koristio t610 i s MA-8910P kabelom i CD-om od mobileaction.com koji sam s njim dobio jako lijepo prebacivao slike, zvukove i imenik. Kupio onda t630 i morao skinut novi software koji eto ne radi. Ne kuži uopće da je mobitel uštekan u kabel. Čak je i kabel kao unknown device u device manageru?
Izluđuje me to! Skinuo sam i help file (od skoro 6 MB!!!), ali ništa od toga. Zna li netko u čemu je caka ili vi jednostavno koristite drugi software za to (koji?)?
Hvala naprijed.
e skini si prvo program sa sonyericssonove stranice neki sync,a poslje toga skini sendfile
Koliko vidim SendFile služi samo za slanje na mobitel. To mi na žalost ne može pomoć jer je mob pun do kraja.![]()
Puno mi je važnije skinut slike/zvukove/imenik s njega.
jel ti znaš možda koji program za slanje s moba na komp za SE f500i
Vrlo vjerojatno ima na http://www.mobileaction.com/
Nadam se da će ti raditi bolje nego meni, a za to vrijeme ja čekam nekog se kuži u t630 software...
jel možda znaš neki drugi program.Na ovoj web stranici mogu samo odabrat sonyericsson i nemogu odabrat moj tip i tako mi ništ nenađe
Gle, ja sam se tek počeo baviti time, tako da nemam pojma. Da se kužim ne bih postavljao ova pitanja... :-)
Bookmarks