Bok, mi smo do nedavno isto imali flex team 300 ali smo se prebacili na nešto novo jer mi se činilo da je flex team dosta skup za današnje cijene.
Ovu novu mobile start sam eliminirao odmah, iz slijedećih razloga:
- uspostava poziva se naplaćuje (u flex team nije)
- za 203 kn dobijem samo 220min ne računavši poruke, internet i uspostavu poziva
- unlimited košta 76,22 kn/broju + uspostava poziva
- nema više 100MB po korisniku, dakle +100kn za korisnike za najjeftiniji internet paket
= 200 + 3*10 + 100 + 76 + simpa + uspostava...
= previše, a korištenje je jako ograničeno.
Mi smo imali jedan broj koji puno razgovara i 2 koja malo razgovaraju. Zato smo napravili slijedeće:
broj 1. extra biz total+S + flat prema svim mrežama = 125+50+10 = 185 kn fiksno bez dodatnih troškova (ne naplaćuje se uspostava)
broj 2. i 3. -> prijelaz na bonbon, 160min sve mreže=30kn + 120sms=10kn + 100mb=10kn + 1000min u bonbonu=1kn. Sve skupa: 51kn po broju fiksno (ne naplaćuje se uspostava)
grand total= 287 kn/mj (za sva 3 broja zbroj)
Za nadoplatu računa koji su na bonove se isto dobije R1 i mogu biti registrirani na firmu.
A ti ako ti nije bitan flat za ovaj jedan broj niti kupovina uređaja uz popust možeš sve prebaciti na bonove, ionako su cijene mobitela za tarife niže vrijednosti samo par sto kuna povoljnije od pune cijene...
Dodatni bonus bonbon mreže jest bon od 160kn koji produžuje vrijeme uporabe računa za 360 dana, te mogućnost besplatnog prebacivanja novaca sa računa između dva ili više korisnika, obračunska jedinica (kad aktiviraš neki od mjesečnih paketa razgovora) je 1 sekunda, dakle pogodnosti na sve strane i niti jedna od njih nije promotivna (osim ovih 1000min u bonbonu za 1kn, to traje do 31.12.2014 iliti još 2 godine)
A i cijene usluga van ovih njihovih paketa koje sam gore naveo su povoljnije od pretplate, ukratko 1min/70lp , sms=20lp, mms=70lp, uspostava=0lp
P.S. cijenik svih tarifa i opcija na t-mobilu (sa uvjetima i cakama napisanim ukratko) možeš provjeriti na ovom linku: https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...Id=807&rType=2 (mobile tarife su str. 18)

Odgovori uz citat
Bookmarks