Walter66 hvala ti najlipse no evo probao sam ali nije kako treba.Adria mi je radila ali dok sam ubacio neku drugu kartu vise nije. Uglavnom svaka ubacena karta onesposobi onu ubacenu prethodno! Zaista neznam zasto je to tako![]()
Walter66 hvala ti najlipse no evo probao sam ali nije kako treba.Adria mi je radila ali dok sam ubacio neku drugu kartu vise nije. Uglavnom svaka ubacena karta onesposobi onu ubacenu prethodno! Zaista neznam zasto je to tako![]()
Zadnji uredio gospican : 14-12-2012 u 00:48
Stvar je vrlo jednostavna , ako radiš preko MapSource , program je primitivan , nije ni čudo kad vuče "korjene" iz Linuxa . MS pozna samo jedan naziv za karte i zgazi s novom onu prvu ...
Kad napraviš jednu kartu koju MapSource nazove gmapsupp.img ,prije nego što radiš drugu ovu gmapsupp.img preimenuj u gmapprom.img ,
zatim radiš drugu kartu koju "budalasti MS" opet nazove gmapsupp.img , postupak preimenovanja se ponavlja , ali ovaj puta u gmapsup2.img .
Treću kartu ostaviš gmapsupp.img ... i postupak je završen ...
Sam si kriv kad koristiš "budalasti" MapSource , zašto jednostavno kad mora biti komplicirano !?
@ gospican
Što se tiče veće kartice na uređaj , nije nikakav problem ! Kupi jednu SD od 4GB ili 8GB ...
Ne trebaš ništa nanovo instalirati na SD karticu . Jednostavno sve podatke s nje prebaciš na računalo (backup) ... Nju spremiš za
rezervu ...
Zatim uložiš novu SD karticu i sav Backup prekopiraš na nju ... Nakon toga Garmin će te pitati registraciju ponovo , jer nova kartica
ima drugi ID ... Sa Garmin_kgen_1.5.exe napraviš novi ključ i ubaciš ga preko onog starog od prije koji se nalazi u SW.UNL ...
Jednostavno , je' tako !
![]()
Zadnji uredio walter66 : 14-12-2012 u 02:33
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Da zvuci to jednostavno ali eto nisam radio sa mapsource nego sa ovim kartama sa tvojih linkova preimenovao sam ih bas tako kako si mi ti rekao ali ne ide vise od jedne. Sad sam uzeo 8gb karticu pa cu probati sve ovamo prebaciti !
Bookmarks