= Citat = Izvorno postao gospican Pregledaj post
Ljudi pomagajte! Skinuo sam City Navigator Europe NT 2013.30 Mapsource iz prvog posta od big mac-a sve sam instalirao ali ne mogu nikako oznacit karte koje zelim na uredjaju! Karte su izgleda zakljucane ali ne ide niti ona basis mapa??? Skinuo sam i UnLock MapSource Directory i mislim da je i to proslo u redu jer ga je prihvatio Base camp(nadam se da razumijete sto ja ovdje piskaram jer nisam bas neki strucnjak). Stoji mi prilikom pokretanja Base camp-a da su karte City Navigator Europe NT 2013.30 zakljucane pa kako ih otkljucati? Volio bih da mi netko strpljiv pokusa to objasnit jer mi je bas nejasno o cemu se radi.
Meni de čini da Ti stavljaš karte na Garmin Mobile XT ,a na njega se nemogu instalirati karte veće od 2GB ... CNE Europe NT ima oko 2.8 - 3 GB .

MapSource je za naprednije korisnike , možeš koristiti već gotove Unlockane karte (otključane) i pripazi na nazive karata da se ne dupliraju , moraš se
držati Garmonovog pravila za postavljanje karata ... BaseCamp služi za pregledavanje otključanih karata na SD kartici ili uređaju spojenog preko
kabela sa računalom . Pregledava i karte s SD čitača ...

Instaliraj otključanu AdriaRoute 410 NT i probaj dali je vidi taj XT Garmin na Nokia uređaju koji imaš .Radi li onda dodaj neku drugu (max 3 karte) .