Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 25

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Xiaomi redmi note4
    Bodovi
    7.542
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.542, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi pomagajte! Skinuo sam City Navigator Europe NT 2013.30 Mapsource iz prvog posta od big mac-a sve sam instalirao ali ne mogu nikako oznacit karte koje zelim na uredjaju! Karte su izgleda zakljucane ali ne ide niti ona basis mapa??? Skinuo sam i UnLock MapSource Directory i mislim da je i to proslo u redu jer ga je prihvatio Base camp(nadam se da razumijete sto ja ovdje piskaram jer nisam bas neki strucnjak). Stoji mi prilikom pokretanja Base camp-a da su karte City Navigator Europe NT 2013.30 zakljucane pa kako ih otkljucati? Volio bih da mi netko strpljiv pokusa to objasnit jer mi je bas nejasno o cemu se radi.

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gospican Pregledaj post
    Ljudi pomagajte! Skinuo sam City Navigator Europe NT 2013.30 Mapsource iz prvog posta od big mac-a sve sam instalirao ali ne mogu nikako oznacit karte koje zelim na uredjaju! Karte su izgleda zakljucane ali ne ide niti ona basis mapa??? Skinuo sam i UnLock MapSource Directory i mislim da je i to proslo u redu jer ga je prihvatio Base camp(nadam se da razumijete sto ja ovdje piskaram jer nisam bas neki strucnjak). Stoji mi prilikom pokretanja Base camp-a da su karte City Navigator Europe NT 2013.30 zakljucane pa kako ih otkljucati? Volio bih da mi netko strpljiv pokusa to objasnit jer mi je bas nejasno o cemu se radi.
    Meni de čini da Ti stavljaš karte na Garmin Mobile XT ,a na njega se nemogu instalirati karte veće od 2GB ... CNE Europe NT ima oko 2.8 - 3 GB .

MapSource je za naprednije korisnike , možeš koristiti već gotove Unlockane karte (otključane) i pripazi na nazive karata da se ne dupliraju , moraš se
    držati Garmonovog pravila za postavljanje karata ... BaseCamp služi za pregledavanje otključanih karata na SD kartici ili uređaju spojenog preko
    kabela sa računalom . Pregledava i karte s SD čitača ...

Instaliraj otključanu AdriaRoute 410 NT i probaj dali je vidi taj XT Garmin na Nokia uređaju koji imaš .Radi li onda dodaj neku drugu (max 3 karte) .
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Xiaomi redmi note4
    Bodovi
    7.542
    Nivo
    20
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    Meni de čini da Ti stavljaš karte na Garmin Mobile XT ,a na njega se nemogu instalirati karte veće od 2GB ... CNE Europe NT ima oko 2.8 - 3 GB .

MapSource je za naprednije korisnike , možeš koristiti već gotove Unlockane karte (otključane) i pripazi na nazive karata da se ne dupliraju , moraš se
    držati Garmonovog pravila za postavljanje karata ... BaseCamp služi za pregledavanje otključanih karata na SD kartici ili uređaju spojenog preko
    kabela sa računalom . Pregledava i karte s SD čitača ...

Instaliraj otključanu AdriaRoute 410 NT i probaj dali je vidi taj XT Garmin na Nokia uređaju koji imaš .Radi li onda dodaj neku drugu (max 3 karte) .
    Hvala na opsirnom odgovoru probat cu! Ali prije kad sam instalirao Garmin i karte su mislim bile neke iz 2011. godine koristio sam mapsource i crack iz tutorijala pa nisam imao problema sve je islo ok! Naime izabrao sam od kompletne europe ono sto je meni bitno i nije bilo svega skupa preko 400 mb! Zar ne mogu izabrat i sa ovih karata samo sto mi je potrebno?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. City Navigator Europe NT 2013.20
    By walter66 in forum Garmin
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 15-03-2013, 19:53
  2. CityXplorer Europe 2013.20
    By walter66 in forum Garmin
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 14-11-2012, 18:54
  3. City Navigator Europe NTU 2013.21
    By mirkeclj in forum Garmin
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 25-08-2012, 17:20
  4. Garmin SnowRanger Europe GPS Ski Piste Map Sets
    By hrc50 in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 23-02-2010, 13:28
  5. Odgovora: 3
    Posljednji post: 21-03-2009, 14:41

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove