UPOMOĆ
Prije sam imao android 4.0.3. i sve vezano za STATUS BAR mi je bilo na dnu, ovako kako sam označio na slici crvenom bojom (to je baš moj tablet). Sad kad sam na tablet instalirao 4.1.1. android, imam dva status bara, gore i dole (plava boja), što mi se uopće ne sviđa, a i kad si na pretražniku zbog toga je manji ekran jer osim što donji status bar zauzima ekran za prikazivanje, sad i gornji status bar zauzima dodatno još 1 cm, što užasno živcira pogotovo na malom tabletu 7", a i na dodir je teže otvarati linkove jer je moram zumirati da bi prihvatio stisak, a dok nije bilo tog bara gore išlo je super. To nikako ne mogu napraviti,a vidio sam kod nekih koji imaju 4.1.1 da im je sve dole,sad zasto je meni gore a isti softwer ne znam. Ukoliko netko zna kako ovo riješiti, ima nekakav prijedlog bio bi zahvalan jakoželim da mi sve bude dole, kao i kod drugih
![]()
DRUGI PROBLEM
-na HTC Desire, nikako ne mogu iskljuciti auto mod, stalno se pojavljuje pa kad razgovaram zvučnik bude na razglas, KATASTROFAAAA, čak sam resetirao mob, recovery napravio,instalirao sve anti aplikacije s marketa, ali nikako to ne mogu maknut, nekad se malo makne ali se opet vrati, sam se pali ekran iako je zaključan, po noći potroši cijelu bateriju, katastrofa, pomažittee![]()

želim da mi sve bude dole, kao i kod drugih 
Odgovori uz citat

Bookmarks