pa sama rijec ti govori sto je to...a ako ne stavis reduced frames na mobu ce ti brejkat...ja kodiram sliku na 360kb a zvuk forced mono (of kors) na 48kb 44100hz
Mislim da je ovaj program fenomenalan, stovise najbolji e sad zanimaju koje su optimalne postavke za kodiranje i sto znaci opcija 'Reduce Frames'?
Vidim kada ukljucim ovu opciju da je izlazna velicina dobivenog fajla manja nego kada je iskljucim!
Pozdrav
pa sama rijec ti govori sto je to...a ako ne stavis reduced frames na mobu ce ti brejkat...ja kodiram sliku na 360kb a zvuk forced mono (of kors) na 48kb 44100hz
Opet se zahvaljujem![]()
Nema apsolutno nikakve potrebe za to, na mobu se to uopće ne primijeti. Najoptimalnije postavke su:Izvorno postao sodom
bitrate-128 kbps, zvuk-14 kbps, 16000 hz.
ja sam isprobo nekoliko postavka i na spomenutima rezultat je bio najbolji a 14 kbps za zvuk mi se cini puno premalo...koda bi sluso kroz telefonsku slusalicu
pa na neki nacin i slusas kroz telefonsku slusalicu:-D:-D
Najbolje postavke su - 112 kbs video, a 16 kbs / 16 khz zvuk. Nema trzanja, lijepo se uje, slika ludilo. Bas ete osjetiti i u grlu :-D
A closed mouth gathers no foot.
nemogu vjerovat da ovakva izjava dolazi od covijeka koji ima n-gage...pa barem nama nije problem pretjerat u postavkama slike i zvuka i sve to za nekoliko sekundi stavit na mob,a ako mislis da je zvuk los stavi kako sam opiso i uzmi slusalice od discmana,vjerujem da ces promjenit misljenje:-)Izvorno postao disco
imam original slusalice...al nije meni brija u zvuku,meni je vazno da mi sto manje mjesta zauzima,al da opet zvuk i slika lice na nesto-Inace ja se držim defaultnih postavki SM convertera.
Meni taj program ne radi svaki pot kada želim otvoriti film kaže da nemam instalirane direct show filtere za taj format filma, a imam??!!
Tapir rules!
zato jel ne otvaras avi datoteke nego nesto drugo...provjeri to.
Ja otvorim avi filmič i oped ista priča,a kada otvorim avi spot onda ga hoće otvoriti strvarno ne razumijem?Izvorno postao sodom
Tapir rules!
A el Ima neko da mi posalje keyove
zaconverter i player Please!!!
birtas@serbiancafe.com
...to se i meni događa kada u pozadini rade neki programi,kao npr. za screensaver,snimanje razgovora itd...Izvorno postao >>RENEGADE<<
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da ali se meni to događa na pc-u a ne na mobu!Izvorno postao Eminem
Tapir rules!
Meni danas javio da nema XVID,i nije hteo da radi,ali cim sam opet instalirao XVID proradio je (mada sam imao instaliran),a u pozadini mi radi NaturalRecorder!!!
Bookmarks