Ti si od onih koji nadoplate 40kn i dobiju 1000min? mozda to bonbon ne prepoznaje kao PAKET... odnosno, onaj paket sto se dodatno aktivira za 1kn... ili tako nesto...
Dakle:
Nadoplatim račun i dobijem poruku:
10.10.12 10:21
bonbon
Na racun ti je stiglo 1000 minuta za razgovore unutar mreze. Uzivaj!
OK to sve štima.
Kroz par dana šaljem poruku Stanje na 0977 i dobijem odgovor:
13.10.12 07:44
bonbon
Imaš još xx:xx od xx minuta razgovora.
Nemas aktiviran SMS paket.
Nemas aktiviran paket 1000 bonbon minuta.
Tko je tu lud!!!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ti si od onih koji nadoplate 40kn i dobiju 1000min? mozda to bonbon ne prepoznaje kao PAKET... odnosno, onaj paket sto se dodatno aktivira za 1kn... ili tako nesto...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Upravo tako. To je genericka poruka svima, bez obzira jesu u grupi onih koji za nadoplatu 40KN dobije free minute ili u grupi onih koji takav paket posebno aktiviraju. Tako je to mjesecima, tocnije od uvodjenja mogucnosti kupnje minuta.
Znam ja o čemu se radi. Samo paket od 1000 minuta je paket od 1000 minuta dobio ga ja za nadoplatu od 40 kn ili više ili ga aktivirao na bilo koji način. Imam 1000 minuta za potrošit unutar bonbon mreže i ne želim čitati poruku kako nemam paket od 1000 minuta.
Neka se u bonbonu saberu i srede takve minorne sitnice. Zar da zbog takvih stvari pišem prijavu HAKOM-u? Dovođenje korisnika u zabludu je kažnjivo.
I ne, ne želim ovdje čitati nikakva glupava objašnjenja da to tehnički nije moguće jer je to itekako moguće. Prema tome kad slijedeći puta pošaljem poruku stanje želim obavijest o pravom stanju stvari, a ne zbunjujuću poruku.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
E, sad...netko dovoljno mutav može biti zbunjen i porukom da nema aktiviran SMS paket i pomisliti da ne može ni slati SMS.
Ključna riječ je paket. Ne vjerujem da se tehnički ne mogu razdvojiti obavijesti za nas koji nadoplatom dobivamo minute od onih koji trebaju dokupiti paket, no očito se smatra da je poruka dovoljno jasna, upravo jer sadrži riječ paket![]()
Zašto bi ja kao korisnik morao znati njihove komercijalne nazive!? Ako postoji razlika između pojedinih načina aktivacije besplatnih minuta onda neka izvole to u poruci izričito naglasiti. Ovako ispada da malo imam besplatno, malo nemam.
Uostalom bonbon sa stalnim izmjenama pogodnosti za svoje korisnike ( jedni mogu aktivirat, drugi ne mogu, a treći opet mogu, pa onda prvi ne mogu, drugi mogu, treći mogu... cijelo šarenilo opcija i mogućnosti ) sve više u mojim očima gubi vjerodostojost kvalitetnog operatora.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ok...ovo jesu sad sitnice...ali moram se složit sa Šljakom...u pravu je.
Previše tu ima ovo ono, paket, nepaket i slično...
Evo tomato je uveo sad da u jednoj poruki dobiješ obavijest o svemu koliko što imaš...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
A mozda da posaljes MINUTE na 0977 i rijesena stvar..oko ceka se ti zamaras
Čitajte pažljivije, molim!
Nije riječ o tome kako da doznam stanje stvari, znam to. Riječ je o tome da poruka takva kakva je može dovesti nekog u zabludu, a to se nikako ne bi smjelo dogoditi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks