pozdrav eto mislim da mi je ovo prvi post na ovom forumu, pa ovim putem pozdravljam svih i zahvaljujem se na brojim pitanjima i još brojnijim odgovorima koji su mi poprilično pomogli međutim evo tražim već neko vrijeme ne mogu naći...
dakle skinuo sam iGO myway PRIMO2 (ovaj s ove teme) i skinuo sam Navigon 4.8.0, dakle navigon mi je puno ljepši izgledom i ima mi puno tečniji i normalniji voice od iGO-a... primjetio sam koj god jezik stavim (od onih koji dolaze u paketu engleski us uk hrvatski) svi pričaju kao roboti dok na navigonu imam nešto što je po default-u stavljeno i engleski je (što me ne smeta) i priča TEČNO!!! osim toga puno mi je pregledniji navigon od iGO-a... e sad se nameće pitanje pa zašto jednostavno ne koristim navigon i ćao đaci... zato što na iGO-u mogu puno preciznije i jednostavnije naštimat i odredit svoju rutu i zato što mi puno "ljepše klizi" iGO od navigona i najbitnije zato što se bavim dostavama po selima u okolici rijeke gdje su brojevi totalno sje?ani i iGO me u 95% slučaja dovede do kućnog praga, a navigon me odvede do kućnog praga 25. susjeda
e sad da napravim reMIZe:
dakle da li postoji način da mi teta ili barba pričaju fino tečno (dakle neki voice pack) i drugo da li postoji neki skin kojim bi mi bilo preglednije (kao što je to u navigonu)
unaprijed se zaValjujem na neprocjenjivom vremenu utrošenom u traženju
LP

Odgovori uz citat
Bookmarks