Meni trebaju karte Hrvatske, Bosne, Slovenije i Austrije.
Ne vidim ih na spisku ?
Meni trebaju karte Hrvatske, Bosne, Slovenije i Austrije.
Ne vidim ih na spisku ?
Ovo gore što je kolega postavio nisu karte , to su dodaci za realniji prokaz "3D Terain" . Za ovaj dio Evrope dovoljno je staviti samo jedan "Fajl" u Folder Dem .
Europe_83_NASA_071128.dem --> 257.07 MB .
Karte pronađi ovdje (neki linkovi još uvjek rade) :
http://cafe.mobil.hr/threads/77637-i...2012.Q3-EUROPE .
Možda nađeš nešto na "spisku" !
*** Prije nego postaviš pitanje pogledaj i ostale Teme za navigaciju iGO na ovom Forumu
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Uf uf krivo sam napisao, mislio sam na 3D terrain a ne na karte: Hrvatske, Bosne, Slovenije i Austrije, karte več imam.
Evo sad sam umetnuo taj Europe_83_NASA_071128.dem u folder dem i odma proradilo, super izgleda.
Nego reci mi vidim (pored ostalih) još i ove dem fajlove, u folderu kojega sam download-ovao.
O čemu se tu radi, čemu oni služe:
Europe_83_CGIAR_081010.dem
Europe_83_TA_071026.dem
Zadnji uredio magistar : 25-02-2013 u 13:37
Evo sad sam umetnuo taj Europe_83_NASA_071128.dem u folder dem i odma proradilo, super izgleda.
Nego reci mi vidim (pored ostalih) još i ove dem fajlove, u folderu kojega sam download-ovao.
O čemu se tu radi, čemu oni služe:
Europe_83_CGIAR_081010.dem
Europe_83_TA_071026.dem
to su samo vrste...imas ccgiar,ta i nasa...ti probaj pa vidi koja ti je najbolja...
To su "Terain" za cijeli Svijet , ima ih još za EU , ali nisu kompatibilni s Navteq kartama , staviš li recimo ovaj "Europe_83_TA_071026.dem" , onda ćeš imat problema s "rutiranjem" između država .
Problem je isti kao kad se mješaju Navteq karte sa Teleatlas (TomTom) ili TopMap kartama ... Dobivaš poruku "Mape su izolirane nije mogoće uspostaviti Rutu" .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Okej ali koju onda da odaberem, koja bi bila kompaktibilna s mojim kartama ?
Karte su mi tipa R3_NQ_2012.Q3
Bookmarks