Te "krive" metre nisam primjetio , a koristim iGO već sigurno 4 godine , a kad sam danas malo bolje pogledao imaš potpuno pravo . Nataša laže , ali kad se skreće to ponovi dva puta (krivu metražu) , ali dobro kaže kad skrenut , onaj treći put ...
Radi i probleme na kružnom toku , kaže : " skrenite drugu desno " ja na drugu desno i krivo ... Nataša broji i onu u koju si ušao , to znači da sam trebao izaći na "prvu" desno ...
Bez obzira na Navigaciju treba gledati znakove i natpise , jer bi mogao uletit i u jednosmjernu , pogotovo na ulazima na zaobilaznice ili autoput ... Pošto ponekad kasni za 20 (10) ili 100 metara ...
Mislim da je problem samo u Uređaju odnosno GPS prijemniku i njegovoj osjetljivosti ... Inače to mi se nikad ne događa na klasičnoj PNA navigaciji nego samo na mobitelu ... Možda radi A-GPS (podržanog) , iako mobitel može raditi i ofline GPS_om . Zeza ga ono "podržavanje" preko mobilne veze ili mu nedostaje ... Ko' zna ... !?
Po meni nikad "telefonska" Navigacija neće zamjeniti klasičnu (pravu) navigaciju ... To je sad moderno navigacija na telefonu , ali ja uvjek imam "klasiku" u ladici ... U ostalom šteta je i "okačiti" dobar telefon na šofer šajbu ... Danas je cijena prave navigacije zanemariva u odnosu na telefon , a prije je bilo obrnuto (Garmina sam platio 4.500 kuna) , a sad novog imaš već za 550 kuna ...
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks