Evo za informaciju cp sa stranice:

Naravno, red je da rođendan i proslavimo. Kakav bi to bio rođendan bez slavlja, veselja i darova!? No, umjesto primanja rođendanskih poklona mi ćemo napraviti nešto potpuno drugačije. Tvoje povjerenje u nas najbolji je poklon kojeg smo mogli dobiti, a zauzvrat mi smo odlučili darivati tebe.
Čitaš naš blog? Svaki dan nešto novo, nešto zanimljivo, nešto što će te nasmijati, zabaviti i oraspoložiti. Slijedećih 15 dana (od 1. do 15. listopada) imat ćeš još jedan razlog za čitanje bonbon bloga.
Naime, svaki dan, objavit ćemo jedan blog post, a prvih 20 komentara ispod svakog članka darivat ćemo nadoplatom na račun. Dakle, prvih 20 komentara (odnosno bonbon korisnica i korisnika) ispod svakog bloga, počevši s ovim, bit će nagrađeni na sljedeći način:
o 160 kn na račun za bonbon broj aktiviran 2010.
o 80 kn na račun za bonbon broj aktiviran 2011.
o 40 kn na račun za bonbon broj aktiviran ove godine (do 1.10.2012.)
Nije loše, ha? A što napisati u komentar? Naravno, napiši svoj bonbon broj ili email kako bismo te mogli nagraditi, a osim toga dodaj nešto lijepo, nešto duhovito, nešto što ima veze s postom kojeg komentiraš. Komentiraj, pitaj, diskutiraj - naš blog stvoren je upravo za takve stvari. Ako ništa drugo, možeš nam čestitati rođendan i poslati puno pusa, zagrljaja i dobrih želja, a mi ćemo se odužiti kunama na tvom računu. Pošteno?
Napominjemo da svaki bonbon broj može osvojiti samo jednu nagradu. I nemoj zaboraviti bonbon broj ili mail u komentaru kako bi ti mogli poslati kune na račun.