Nemoj biti smiješan.
Sve druge mreže za 30-50 kuna nude brda i doline, a ovi se sjetili besplatnih razgovora unutar mreže.
S kim ćeš razgovarati ako nemaju 500 korisnika?
Osim toga, to nije trajna ponuda.
Nemoj biti smiješan.
Sve druge mreže za 30-50 kuna nude brda i doline, a ovi se sjetili besplatnih razgovora unutar mreže.
S kim ćeš razgovarati ako nemaju 500 korisnika?
Osim toga, to nije trajna ponuda.
Moraš shvatiti da postoje ljudi sa "blesavim" telefonima kojima je glavno da mogu laprdati cijeli dan. Iznenadio bi se koliko takvih ljudi ima, nisu svi dovoljno urbani da imaju smartphone i surfaju, telefoniraju i bog zna šta. A ako ima već konzum pokloni karticu... zašto ne bi iskoristili besplatno unutar mreže. Meni je bonbon super sjeo i kada je imao 0.7kn po minuti jer sam imao free razgovore unutar bonbona što mi je bilo najvažnije i tih 0,7kn prema drugima mi je bilo ok, jer nisam puno zvao izvan mreže. sada kada su mi svi prešli na bonbon ja mjesečno potrošim 10-15min izvan mreže i to me košta bjednih 10kn. J bih multiplus eventualno uzeo kao dodatni broj ukoliko bi htio s nekim do besvjesti pričati unutar te mreže, ali nikada ne bih uzeo primjerice brutalnu tarifu jer je meni katastrofa neisplativa, dok ju drugi veličaju. Ali nismo svi isti...
Bookmarks