Izgleda da je Tapatalk jako osjetljiv na način spajanja na net pa tu zna bit problema. Ali svejdno mi ostaje problem da upisem svoje user name i pass i izbaci mi da "izgleda da moj acc ne posoji". U čemu bi mogao biti problem?
Izgleda da je Tapatalk jako osjetljiv na način spajanja na net pa tu zna bit problema. Ali svejdno mi ostaje problem da upisem svoje user name i pass i izbaci mi da "izgleda da moj acc ne posoji". U čemu bi mogao biti problem?
Nakon sto sam obrisao proxy IP i proxy port, mogu normalno nać cafe.mobil. na tapatalku4, ali nemogu se logirat. Problem je sto se na Tapatalku2 normalno logiram i sve normalno radi.
Drugi problem je sto jednostavno ne mogu pristupit cafe.mobilu preko web browsera ( Dolphin ili stock). Upisem cafe.mobil.hr i izbaci mi neku sistemsku grešku 403:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...0-17-07-05.png
U čemu je problem?
Ovo su odavno poznati problemi (pogotovo ovaj za 403) za koje nažalost još nema pravog rješenja.
Ok, to ni nije tak prebitno, ionako forumu na mobitelu pristupam preko tapatalka. I dalje ostaje pitanje zasto mi na v2 svi radi normalno, a na v4 mi javlja da moj acc ne postoji?
Zadnji uredio Mara7 : 10-09-2013 u 19:33
jel ti chrome na mobu ok otvara cafe?
edit: napravio sam upgrade plugina na najnoviju verziju koja je izasla u petak
Zadnji uredio joker : 14-10-2013 u 17:34
Bookmarks