Izvadi bateriju van na pola sata, nakon toga je vrati i ostavi mobitel na punjaču pola sata.
Jel si prčkao kaj po Androidu, mjenjao ROM, rootao ga?
Imam problem sa mobitelom, prije jedno dva sata mi se ugasio i ne mogu ka nikako upaliti, čak ni na punjaču, nekada daje znakove "života" pa samo svjetluca (ekran se pali i gasi, ali na njemu nista nema)...
Šta da radim? :/
Izvadi bateriju van na pola sata, nakon toga je vrati i ostavi mobitel na punjaču pola sata.
Jel si prčkao kaj po Androidu, mjenjao ROM, rootao ga?
Da li je netko imao problema s blicanjem ekrana u aplikacijama? Meni se dešava na flipboardu i facebooku.
Evo i video demonstracije:
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Si probao vratiti na tvorničke postavke? Imam jedan Mini 2 u kući koji se vrti na CM10.1 i nema nikakvih problema.
Pozdrav ekipa, ovako frendova kći zaključala ekran i fulala šifru nekoliko puta i sad je ostao zaključan i ne može ništa s njime.
Trebao bi pomoć šta i kako napraviti da se to riješi a da ne mora mob resetirati ili ostati bez svega na njemu?
Daleko premalo informacija si dao, pa je teško/nemoguće dati ikakav koristan savjet.
Bookmarks