Dakle, prije 10-ak dana sam dobio ovaj Android od T-Coma za produženje pretplate na MaxADSL na 24 mjeseca.
Pošto mi je prvi Android, imam nekoliko pitanja iako, moram priznati, sve je toliko jednostavno da upute nisam niti čitao.
Prvo-kako povezati mobitel i laptop (Win7)? Na kompu nemam nikakav program nego ga dobijem kao vanjski disk. Znači od rada na njemu trenutno ništa.
Drugo-mobitel je službeno otključan iako je ostao brandiran na T-Com gluposti. Piše da mu je zadnja verzija 2.3.6 i ne nudi nikakav update.
Treće-imam dosta problema sa Swype tipkovnicom. Zna se zblesirati, otvori se, pa kada počnem tipkati zavibrira tri puta i povuče se. Ili, nekada zna nestati traka s predloženim riječima i onda ne mogu ništa do resetirati mob.
Četvrto-namjestio sam osvjetljenje ekrana na maksimum, mob je podešen da svakih 15min sinkronizira 4 mail accounta. Dok sam kući sve ide preko WLAN-a, a vanka ide preko Data konekcije. Rezultat je-cca 1 dan do 1.5 dana u stand by-ju. Je li normalno?
Peto-katkada mi se zna dogoditi da se čitav sustav počne zamrzavati. Prebacivanje s ekrana na ekran traje i po dvije sekunde, ulazak u meni čitavu vječnost... Opet dok ga ne resetiram. Ne znam zašto.

Inače, sve ostalo radi zbilja dosta dobro. Ovo možda i nisu kritike već konstatacije samo bih volio da mi ih pojasne već iskusni korisnici Androida.