Ja sam turbo sex mashina sa ultra x-files penetratorskim mocima. TURN ME ON![]()
Da kupujete iPod mini i možete izabrati što želiti da vam laserski ugraviraju na njega, a na raspolaganju su vam 2 reda što bi napisali?
Ja sam turbo sex mashina sa ultra x-files penetratorskim mocima. TURN ME ON![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
'play that funky music whiteboy'![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
radje bi slikicu, motor naravno
ili neki stih neke pjesme.....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ne možeš sliku, samo tekst, 2 reda, 27 (ili tako nešto) znakova po retku... Ajmo dalje s prijedlozima, BranX-ov mi se sviđa, ali je predugačak![]()
"Nije mi tata tajkun neg sam zbario sponzoricu"
Fuck me like a bitch. PLAY MOTHERFUCKER
nesto me peru ti sexsisticki slogani, neznam sto mi je![]()
fali ti sexa
@coma:![]()
![]()
BranX koliko ti god imaš?? A i ti isto gog kad ti se sviđaju te fore...![]()
Zadnji uredio whiteboy : 14-01-2005 u 02:03
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
"iPod mini, sexy maxi"
...tko me takne - mač ga smakne!!!
s tim kolko godina imas i taj neki uzviseni stav..ccc vozaj
(salim se)
trea se zajebavat...sex je olvejz in...
a di ces boljeg slogana nego u sex :|
----
evo ti jos koj slogan:
Ja sam iPOD i mama mi vozi tenk! Vozim i ja.
![]()
Ili:
Kupio sam iPod!
Uskoro ću cijelu kuću!
![]()
" kad narastem bil bum Juke Box "
ili
možda gravuru neke paštete
dobar grah daleko se čuje
e, ova neredova prva je zakon![]()
nesto u stilu, ''kupio sam minija, ali u gacama mi je maxi'' samo koja treba bi to skuzila![]()
koji ćeš gog,ljupčebasti?![]()
![]()
Normalno da ću sivi, ali dolazi iz amerike pa bi me trebao doći oko 1400 kuna iliti 1100 kada prodam mp3 player koji sada imam, normalno pod uvijetom da ne odlučim odmah uzetiu i futrolu i iTrip, a sve me svrbi...S obzirom koliko sam para većeras zdrobio vani mislim da ću ostati na ipodu bez dodataka
![]()
zasto ne uzmes obican ipod, ja sam isto bio zagrijan za minija. nije ga bilo pa sam uzeo normalnog i sada mi je definitivno drago zbog toga
pa valjda zato kaj je jedno tri puta laksi i 4x manji
mislim da ja imam para da bi isto uzo mini , 20 gb je 20 gb ali ono isto tak mozes onda hard uzet i hodats njim![]()
Osim razlike u cijeni tu je i naravno razlika u veličini...
ma gog da ti iskreno kazem u cjeni i niej velka razlika(valdja to i sam znas) , pa jedno 700kn je razlika,a dobivas ipak 16gb
Bookmarks