Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2011
    Godina
    38
    Bodovi
    1.436
    Nivo
    8
    Bodovi: 1.436, Nivo: 8
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Zahtjev za novim uređajem

Pozdrav iz Varaždina!

Naime prije nekoliko mjeseci uzeli smo 3 Sony Ericsson Xperie Arc S za firmu.

I eto prije nekoliko tjedana jedna od njih se pocela restartat sama od sebe. I naravno probao sam sve, od mjenjanja sim kartice, od mjenjanja sd kartice, od factory reseta do update softvera. I nista nije pomoglo i saljem uređaj na servis.

I nakon dva tjedna dobio sam mob natrag, uz bilješku, citiram:

"Promjena software-a i skripte, aparat testiran sa našom karticm, test OK. Molimo formatirat memorijsku karticu i provjeriti SIM karticu."

Mob je ispravno radio točno 5 minuta, i onda se opet sam od sebe restarto. I ja opet zamjenim kartice, iz jedne Xperie u drugu, hvala bogu imamo ih 3, i opet ista stvar i sa drugom SIM karticom i drugom SD karticom. Mob se opet restarta sam od sebe.

Nosim opet mob u TELE2, i veli lik meni tam da mi je sad najbolje slati mobitel direkt kod servisera (MMM-Agramservis) na njihov trošak uz dopis da zahtjevamo novi uređaj.

E sad pitam ja Vas, ima ko iskustva s tim "zahtjevom za novi uređaj" i slanjem mobitela direktno serviseru?

Sva iskustva i prijedlozi dobro došli!

Hvala

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2012
    Bodovi
    2
    Nivo
    1
    Bodovi: 2, Nivo: 1
    Bodovi: 2, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav!
    Ja sam kupila Sony erixsson TXT CK13i prije 6mj.i odmah nije valjao.Istekao mi je rok od 8 dana da ga mogu vratiti u dućan(santa domenica u sv.nedjelji).odnijela sam ga tamo samo su mi zamijenili bateriju i rekli da se obratim servisu MMM AGRAM SERVIS ovlašteni servis.Tri puta sam nosila tamo mob.i oni kažu po njihovom testiranju da je ispravan.Naime mob.se normalno napuni i traje baterija jedan dan i onda je prazan stim da nemam puno razgovora a internet ne koristim.danas sam ga uzela natrag po treći put i sad sam poludila,isprobat ću ga ako bude isto idem direktno preko soniya.moje iskusto s njima je katastrofalnoooo.Javim daljni tijek.pozdrav!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baterija je 1000 mAh - pa neznam koliko traje drugim ljudima, ali sa smartfonima je jedan dan normalna stvar... Dva-tri dana normalnog korištenja je već znanstvena fanstastika.
    http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_txt-3999.php

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Xiaomi Redmi 6
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    20.873
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taj telefon nije smartphone i ako stvarno ne koristi internet onda ima krepani uređaj
    Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2012
    Bodovi
    54
    Nivo
    1
    Bodovi: 54, Nivo: 1
    Bodovi: 54, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teško je doći do novog uređaja. Ja sam u T-Mobileu kupio sony experiu p. Prvi dan mi je crkla touch tipkovnica, te sam unutar 24h zatražio novi mobitel. Agent mi je rekao da je to nemoguće, te da oni mobitel šalju na servis. A servis odlučuje što će napraviti. Nakon 8 dana dobivam svoj popravljeni mobitel, ali ga ne želim podići. Platio sam novi, a ne polovan, rastavljan i popravljan mobitel. U servisu su mi prigovorili da nisam vratio orginalno pakiranje. No ja sam pakiranje uredno donio u T-Mobile poslovnicu, ali je prodavač rekao da je to nepotrebno. Predao sam žalbu u kojoj tražim novi uređaj ili raskid ugovora. 15 dan kad je isticao rok za odgovor,primio sam mail u kojem me mole za još malo strpljenja, jer obrađuju podatke. A svi podaci su vidljivi iz dokumentacije koju sam im poslao. Pa nije ovo kazneno djelo ubojstva, pa da 100 agenata istražuje. Danas je prošlo točno 30 dana od kako sam platio mobitel, a nisam ga dobio. Internet tarifa mi normalno dolazi na naplatu, iako ju nisam u mogučnosti koristiti. Nažalost nemate se kome obratiti. Na poslane mailove dobivam autorespons. Na upit službe za korisnike dobivam odgovor da proces traje. Državnom inspektoratu sam isti dan podnio žalbu, kada i T-Mobileu. No ni tamo nema žive duše. T-Mobile je toliko bešćutna firma. Osnovali su odjel za brigu o korisnicima, do kojeg se uopće ne može doći. Mom ocu koji išao prebaciti tarifu na drugog člana kućanstva su na nokiji 3310 uključili maxTV. Meni su pri kupnji mobitela također uključili maxTV na mobitelu, te uvalili auto punjač za mobitel. Uz objašnjenje da sony experia p dolazi sa tim punjačem i da se ne može kupiti odvojeno. Naravno to mi nisu napomenuli na početku, već tek mi je tele 2 odobrio promjenu mreže. Dakle besćutno i pokvareno. Predpostavljam da mobitel neću dobiti prije Božića.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    SE Xperia Ray
    Operater
    Tmobile
    Bodovi
    5.687
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.687, Nivo: 17
    Bodovi: 5.687, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Veznao za Tele 2, mobitel je išao dva puta na servis, svaki put se vrati s istim problemom. U Tele2 su mi sugerirali da zatražim novim mobitel od MMM-Agramservisa što sam učinio i dobio bez većih problema.

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2011
    Godina
    38
    Bodovi
    1.436
    Nivo
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ljudi vezano na moj prvi post.

Prije slanja mobitela u MMM Agramservis prvo sam ih zvao, i tam mi zenska lijepo sve objasnila.

Dakle,

dala mi mail adresu na koju da posaljem detaljan opis kvara i da zatrazim novi mobitel (mail adresa zavisi o proizvođaču moba)
    dala mi adresu na koju da posaljem mobitel i rekla mi da posaljem sve papire koje imam (racun,garanciju,radne naloge itd)

I tak ja posaljem mail, i posaljem mobitel s kopijom maila. U mailu sam detaljno opisal kvar i zatrazil novi mobitel. I sad nakon par razmijenjenih mailova sa sluzbom za korisnike, rekli mi da mi je odobren zahtjev za novim mobitelom i dali mi broj telefona na koj da nazovem da mi kazu detalje.

I eto danas stigao novi mobitel.

Tako da sam fakat bez i najmanjeg problema dobio novi mobitel.

Sad da neidem grlom u jagode jos kolega nije isprobal mob XD

Pozdrav

P.S. eto mobitel radi, sve oke
    Zadnji uredio Marcoliboar : 10-10-2012 u 07:51

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Zahtjev za Temu
    By X-FusIOn in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-08-2009, 16:47
  2. Problem s klima uređajem
    By Smuchac in forum Mobil Internet c@fé