Mogu uzeti na pretplatu jedan od ova dva i nisam siguran koji. Nije za mene tako da bi možda čak appleu dao plus zbog jednostavnosti. Kako se lg ponaša s oficijalnim romom i bez nekog moddinga posebnog?
Mogu uzeti na pretplatu jedan od ova dva i nisam siguran koji. Nije za mene tako da bi možda čak appleu dao plus zbog jednostavnosti. Kako se lg ponaša s oficijalnim romom i bez nekog moddinga posebnog?
prema karakteristikama LG. ne znam za romove i to, ali zbog mog prethodnoh iskustva s LGjevim telefonima Apple all the way. I sam imam 3GS, je da je prastar model, ali je i dalje super igračka i stiže iOS6 u srijedu. Malo je spor ako ga usporedimo s novijim igračima s duplo više rama i dualcore procesorima, ali i dalje super telefon.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Apsolutno se slažem sa gornjim postom...
Svi smo mi u krastavcu...
Mislim da ću i uzeti iphone. Ja sam osobno zagovornik androida zbog mogućnosti i toga da si sve do najtanjeg detalja možeš složiti da ti paše. Ovo je za staru i mislim da će joj iphone biti ok. Ima nekakvih čudnih problema možda s tim mobitelom?
Nisam protiv iPhone 3Gs , dobar je uređaj bez obzira na "godine" , ali ovaj LG Optimus L5 je novi model ...
Mislim da s Androidom 4.0 Ice Cream Sandwich , nebi s ovim telefonom trebalo biti nikakvog problema ...
(valjda mislimo na isti telefon... ) Treba prije odluke još malo pogledati ...
Zadnji uredio walter66 : 17-09-2012 u 18:02
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Baterija na iPhone drži ko' na svakom drugom boljem telefonu ! Telefon je nov i baterija bi trebala dosta dugo trajat jer dosad nije bila "formirana" , iako je
uređaj negdje stajao u paketu , barem dvije godine ...
Što se tiče ovog Optimusa L5 , trebala bi baterija "držat" dovoljno dugo , nekad su LG imali lošije baterije od drugih , nadam se da su se u tome popravili ...
Processor je 800 MHz Cortex-A5 i ništa nije slabiji od onog koji je u 3Gs_u . Grafički je GPU Adreno 200 nešto stariji model od ovih novijih , ali odlično odrađuje svoj
posao ... Imao sam ovaj telefon neki dan prilike vidjeti i probati , sve radi jako dobro ... Software je dobro sređen i po meni ne treba na njemu nikakve dorade ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks