tarifa Na tuđi račun je ukinuta s 15.9.2012., no sada cirkulira nekoliko stotina tomato kartica s tom aktiviranom tarifom tako da je svejedno hoće li je ponovno ponuditi.
otkako je tele2 smanjio broj minuta s 5000 na 1500 u revoluciji150 svakodnevno mi se javlja po nekoliko prodavatelja koji bi prodali nekoliko desetaka aktivnih tomato kartica s tarifom Na tuđi račun. tele2 im poremetio planove pa se sada našli u "ubranom vinogradu s velikim praznim bačvama".
čuo priče o ljudima koji su imali po 10x revolucija150 i mjesečno punili po 10x 5.000 min. neki su imali više od sto mobitela koji su minute iz revolucije pretvarali u kune na tomato karticama.
mislio sam da sam neki igrač, ali očito sam se precjenio.
jedino što nitko od njih nije uspio postići bolje rezultate od mene: 10 kn iz novčanika za svakih 1000 min > 1020 kn na tomatu > 200 kn u novčaniku. zarada: 2.000%. valja ne treba posebno pojašnjavati da sam mjesečno trošio (mnogo) više od 10 kn iz novčanika.
25.10.2012:
t-mobile uveo ograničenja za VPN korisnike:
"5.000 minuta se može iskoristiti za pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Republici Hrvatskoj uz ograničenje od 500 minuta prema mrežama u kojima se nude usluge koje omogućavaju primatelju poziva dobivanje bonus iznosa na temelju dolaznih poziva..."

Odgovori uz citat
Bookmarks