Savršeno izgleda, i napokon veći ekran, sad je velik ko u htc desire
lol
iPhone 5s 16 GB
I ispod slike ide lista specifikacije svakog...kao da je S3 vani i bolji.
Sam sam vlasnik S3 i mislim da su ova prepucavanja i ova reklama jadni...to je potez iz straha da će i5 ostvariti daleko veću prodaju od S3...već sudeći po rezervacijama koje su 2x veće nego li za prethodni iphone.
Ljudi nikako da shvate da se iphone i samsung (androidi) ne mogu uspoređivati. To je poput mac-a i PC-a u svijetu računala. Mac je kvalitetan i stabilan...a PC mozes svasta raditi i igrat se.
btw..citat:
"Apple's Apple A6 SoC, definitively figuring out that Cupertino's latest phone packs in a total 1GB of Samsung-sourced memory. The site clocks the DRAM inside at 1,066Mhz, noting that it's comprised of "two 512MB dies in a dual-channel LPDDR2 package with 32 bits per channel." Further, Anandtech lists the the speed of the iPhone 5's memory at 8,528MB/sec -- an ample 33 percent boost over the 6,400MB/sec rating for the RAM in the iPhone 4S, but well below the 12,800 MB/sec needed to drive the new iPad's bandwidth-hungry screen resolution.
Beyond that, the site believes that the A6 is Apple's first truly in-house creation, as it's using math units too new to be found in a ARM Cortex-A9 architecture (like the A5 or A5X) but reportedly isn't a match for the soon-to-be-released Cortex-A15. If true, the implication is significant -- it suggests Apple is taking the more aggressive path of a chip designer like Qualcomm and custom-tailoring large parts of its processor designs to get the speed it wants on a more exacting schedule. That's a quick summation of the details; hit up the source links below if you want the explanation in full geek speak."
![]()
Zadnji uredio Symbeq : 16-09-2012 u 14:34
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Evo te famozne reklame
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
SMiješno. Ispada da se iOS besplatno ažurira, a andorid ne. Osim toga, panorama?? WTF. To je napredak?? Quad core?? Je, poznato je da ga samo iPhone ima. FaceTime? iMessage?? Nove Mape? Passbook??? Nabrajaju aplikacije koje svaki mobitel može imati. Ovo s Passbookom je presmiješno. Takvu aplikaciju ima i moj stari SE K800i
Ovo me podsjeća na specifikacije Škode. Nema niš od opreme pa da ne ispada da nemaju kaj napisat pišu gluposti - mehaničko otvaranje vrata, pojasevi u 3 točke i slično.
sory ali kad dođe nova verzija androida svima se tresu gaće oće ju dobit i onda popizde kad shvate da su dali pare za telefon koju ju neće dobit.
neznam baš da android nativno ima nešto kao imessage i facetime oO
Nisam neki apple fanboy, ali preferiram apple upravo iz navedenih razloga
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
I svi se mi tresemo hoce li biti JB za novi update ili ne. Svi se tresu i svi si odabiru sta im stima.
true. al nemogu na fejsbuk s tim.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
nativno ne znači bolje od neke plaćene (ili free) aplikacije. Imam iPhone i taj imessage mi nij ebaš nešto (podržava samo novi iOS, dok ostale + ostale mobitele ne podržava, daklee, nije ni poluupotrebljivo). Viber ili nešto slično postoji i za android i za iOS (i za winphone).
Što se tiče upgrade-a androida. Svi noviji mobiteli će dobiti podršku ua novi andorid, stariji modeli, kao i oni slabiji neće. Baš me zaanima kaako će iOS6 raditi na 3GS-u, vjerojatno nikak. Ni iOS5 ne radi brzo, a kako će tek iOS6.
Iskreeno, očekivao sam više od novog iPhonea. Al oni žive na staroj slavi (iako to "slavi" mi baš i nije jasno, s obzirom da ni jedan iPhone kad je izašao nije bio istinsko čudo od tehnologije, samo lijepo upakiran i uz dobar marketing prezentiran mobitel, pun nedostataka) pa će se prodavat ko' lud, samo zbog jabuke
Ako baš hoćemo tjerati mak na konac, imaš gTalk i Hangout koji dolaze uz OS i koje (pazi sad) možeš koristiti i na drugim platformama.
Na kraju krajeva imaš sijaset 3rd party rješenja koja nisu usko vezano samo i isključivo za iOS platformu, već je moguće obaviti video poziv ili poslati poruku između mene, tebe i nekoga na npr Symbianu... Android se nikada nije vrtio oko nametanja protokola unutar samog OS-a, već na tome da korisnicima nudi mogućnost odabira. Zašto bi netko morao kupovati iPhone samo da se čuje/vidi sa svojom majkom koja ne zna koristiti ništa pored Facetimea? Daj čovjeku mogućnost odabira kad je već kupio pametni telefon. Ne vidim tu ključnu prednost Facetimea i iMessagea nad npr. Skypeom ili Wazzupom.
iCloud, Panorama, Mape. Ne kužim. Sve su to integrirane aplikacije koje postoje i kao 3rd party rješenje. A tko je lijen sebi ugoditi, taj neka si kupi iPhone i mir. Jedini plus koji dajem iOS-u je backup mogućnost. Ne znam kako to ide u praksi, ali na papiru izgleda vrlo dobro.
Pojas u tri točke, haha, upravo to!
PS: koliko god gledao one specke, sve se više bojim kako će Apple uskoro patentirati novu HD rezoluciju. 1136x640px. Ako na torentima počnu izlaziti serije u ovom formatu, jao si ga vama!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
vidiš, vidiš, zaboravio sam na gtalk..eto, meni je s androidm došao gtalk.. al to je nešto tako obično da to ni ne spominjem ko neku prednost. tako je je glupo spominjat neku aplikaciju, koja je "nativna", ako postoji hrpa nenativnih aplikacija koje obavljaju istu stvar (i uz to, vjerojatno imaju i hrpu drugih mogućnosti).
i backup radi super. doslovno ti sve vrati i postavke ii smsove i popise poziva, sve je doslovno isto kako je i bilo prije gaženja telefona bez puno mozganja, nikakav root i nikakav titanium backup nikakvo traženje aplikacija koje će određene djelove backupirat. Nešto što užasno fali kod androida.
Tema je iPhone 5 a ne Apple vs Android.
Back to the topic.
što se tiče izgleda, jel vam se sviđa 5-tica, jeste očekivali nešto drugačije ? po meni je full lijep mobitel i tanak, veliki ekran, boje dobro ukomponirane, uostalom nisu mogli puno ni iznenadit, ne vidim da bi iphone mogao imat drugačije obrise i izgled, onda to više "nebi bio" iphone ?
Meni se izgled 4ke drama svidja, najljepsi telefon po meni i samo sam govorio da nebude ona izduzena verzija 5ca, al dok ga u ruku ne probam nemogu nista govoriti, al da je ljep jeste.
Što se tiče dizajna, za mene je očekivani uppgrade.
Sviđa mi se, sad više crni, jer je i obrub crn.
iPhone 5s 16 GB
njh. 4ka mi nekak lijepša.
Super je novi konektor, nemres okrenut i krivo spojit, to je fakat super.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Bookmarks