Pozdrav!
Dobio sam komplet Logitech S510 gdje se nalaze bežični miš,tipkovnica i primopredajnik koji služi jelte za vezu njih dvoje s računalom. Komplet je totalno nov,doduše ne iz trgovine već od frenda koji je to dobio za rođendan i nikad nije koristio... Dakle komplet nikad korišten a to sam vidio po zaštitnim folijama s tipkovnice,primopredajnika i vrećice u kojoj je bio miš. Ima i dvije godine da kutija leži neotvorena...
Baterije su punjive i provjerene su i pune. Sve je šljakalo pola dana jučer i danas a večeras i sinoć najednom krene tipkovnica za*ebavat.
Reconnect,vađenje baterija,približavanje primopredajniku ne pomaže kao ni restore postavki u Logitech pripadajućem softwareu. Da spomenem,primopredajnik ima dva kabela. Jedan ima PS/2 sučelje dok je drugi USB. U uputama stoji da se taj USB spoji preko USB-PS/2 adaptera (kojeg sam dobio),s time da se može taj USB s primopredajnika spojiti i bez toga u USB port. Pokušao sam oboje i simptomi su isti u oba slučaja.
Npr. da sam ovo krenuo pisat preko te nesretne tipkovnice dešavalo bi mi se da nijedna tipka ne reagira (nekad zna neko slovo ubost) a kad stisnem npr. "h" otvori mi se Help tab u Operi,kao što se otvara i File tab ako stisnem "f" i sl. Dakle,pola dana sve 5 a navečer i jučer i danas mi otvara tabove pa taman i da u notepadu pokušavam nešto pisat ne bih li vidio jel sve štima.
Stvar nevjerojatno živcira pa sam sa stola maknuo i mobitel i iz dva daljinca povadio baterije da se slučajno ne dešava da mu neki vanjski faktor smeta...
Skoro pa da sam sve probao,pa ako ima netko da zna još neku caku,bio bih zahvalan jer ću kako je krenulo,nazad na staru tipkovnicu a miša ću ostavit jer radi besprijekorno i ne zeza ni najmanje.
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks