Zašto ne Nokia E55? Malo jači...a opet stariji model...njega sam htio uvijek vidjet/probat/imat...no putevi su me odveli prema drugim mobitelima![]()
Vecer
Razmisljam o kupnji Nokie sa symbianom s60 v3.To su mi bili najdrazi mobiteli i ostali su mi u jako dobrom sjecanju.Sluzio bi kao drugi mobitel,vise radi nostalgije.
Imao sam n82,n79,n85,n86 tako da sam relativno upoznat s njima,ali sam bio balonja koji je volio mijenjat mobitele pa nisam nijedan dugo koristio.Nisam imao n95 i n96 i zapravo bi volio uzeti n95 8gb.Ovi svi navedeni(6) su mi u izboru i nista drugo.
Znam da uzimam "oldtimere",ali se zelim malo maknut od touch screen-a i androida,znam da nemaju garancije i da su neki mozda pri kraju.Zato bi i volio uzet relativno dobar primjerak,jer ce jos malo postati muzejski primjerci.
Sad moje pitanje,koji od njih se zapravo pokazao kao najkvalitetniji/trajniji?Koliko kosta popravljanje slajda kod kliznih(n85,n86,n95 8gb,n96)?Dao bi nekih 700,800kn i znam da je previse,ali eto...
Unaprijed hvala i pozdrav.
Zašto ne Nokia E55? Malo jači...a opet stariji model...njega sam htio uvijek vidjet/probat/imat...no putevi su me odveli prema drugim mobitelima![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Dobar prijedlog,ali nemam bas interesa za E seriju.Nemaju ono nesto kao ovi modeli iz N serije.![]()
da...ja sam imao N73...dobar mob...iskoristio sam ga max...ali s vremenom me izludila sporost...kao i što kada ti se inbox SMSa napuni sa preko 200poruka užasno se uspori sve...
Nokia će se dignuti sad sa WinMo![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Pazi dobro što uzimaš jer dosta tih mobitela je već odslužilo svoje. Najveći broj N95 ima problema s flat kabelom i ekranom koji se ugrađuje u neovlaštenim servisima, a potječu iz Kine pa se znaju čudno ponašati.
Ja sam isto bio u tom "nostalgija" izdanju, ali kad sam vidio koliko su ti mobiteli stari i koliko mogu imati problema, odustao sam od svega.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ma znam da su vecinom nikakvi,ali nađe se jos pokoji posteni.Ionak se nece puno koristit.
Evo ih par:
http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/...-oglas-5688931
http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/...-oglas-5847699
http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/...-oglas-5888857
http://www.njuskalo.hr/nokia-n95/nok...-oglas-5907038
Zapravo najvise naginjem ka n95 ili n82,a flat kabel nije strasna stvar,naravno da bi volio da ne rikne,ali kosta 100kn pa i nije strasan problem...
Sad treba zivkat oglase,ali ni sam neznam koji da uzmem,samo da je sto ocuvaniji...
Ti baš imaš viška novaca... I ja sam ponekad nostalgičan prema određemim proizvođačima/modelima, ali ni u snu mi ne pada na pamet pljunit 500-600 kn na tu nostalgiju (što se uz stare i dotrajale dijelove koje treba zamijeniti lako popne i do 1000 kn).
I sad nek netko kaže da je hrvatska ekonomija u q...
(Sorry za offtopic.)
Hehe, Ravilov, ja čeznem i za starijim modelima od N95 ili N82. Baš prije neki dan za dlaku mi je izmakla Nokia 3300 koju nikada nisam imao, a tip ju je preko Njuškala prodavao, lijepo očuvanu, za 100kn.
Uglavnom, ako planiraš uzeti nešto stariju Nokiu, možda da pogledaš N85/N86. Također 6220 classic.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Da rav,ne znam sta cu s novcem koliko ga imam...
Uglavnom,nazvat cu par brojeva pa vidit koji je u boljem stanju i kupit.Vjerojatno bude n95 8gb,n85 ili n82
prvi izbor bi mi bio n86
drugi izbor bi bio n95 8gb
inace e serija razavaljuje
tko ju jednom proba taj ja navucen
ja sam imao brdo nokia modela al e serija je najbolja
e50,e51(imao 4 puta) e52(dva puta) e71(4puta) e75,e72
kao sto vidis na neke sam se i vise puta vracao
ali ako hoces dobre mobace iz n serije onda n86 je moj prvi izbor a drugi naravno n95 8gb
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
Hvala na odgovoru.E serija me nikad nije previse privlacila,ali uvijek su mi bili lijepi...
N86 sam imao,crnu i najbolja mi je iz N serije samo sto ju je sad problem naci,pogotovo za neku normalnu cijenu.Sve mislim da ce biti n95 8gb,ima ih u dobrom stanju i za relativno malo love.
Moze lock,nabavio od frenda sivu n79(opet).![]()
Onda dobro.
![]()
Bookmarks