Sve je islo kao podmazano prilikom instalacije. Njihov recovery mi je malo drugaciji, drazi mi je onaj clockworck no nebitno. Ionako sluzi samo da mogu OTA update instalirat. Rom je zaista dobar,svidja mi se raznorazna mogucnost sredjivanja i costumizacije svega i radi fluidno. Ima nekakvih sitnih bugova tipa nedostatak tog pokazivaca C za temperaturu, clockwork widget mi je danas recimo prestao radit no vjerujem da ce o popravit. Ostajem na viperu za sada. Baterija je odlicna za sad ali moam jos malo vidjeti ponasanje i potrosnju.
edit:koja ti je frekvencija u venom tweaks aplikaciji za procesor?mislim na maksimalnu jel ti je na 1400 ili 1500 i imas li ukljucenu onu kvacicu na apply settingd on boot?

Odgovori uz citat
. Uspjesno sam rootao i stavio TWRP recovery, e sad zelio bi instalirati ARHD, muci me sljedece. Pod requirmentsima za instalirati ARHD pise da treba: firmware package i HBOOT za stock jelly bean rom. Da li ovo mogu instalirati na nacin da instaliram stock jellybean preko OTA, hoce on automatski staviti ispravan firmware i hboot pa da nakon toga mogu samo fleshati ROM? Hvala unaprijed

Idem sad probat stavit mob u fastboot pa da vidim jel ga jbfw prepoznaje

Bookmarks