I ja sam malo zapeo pa molim pomoć...ovako...na HOXu mi je sad Cyanogenmod a htio bih vratiti stock (jer prodajem mob)...googlam i više manje kužim što trebam napraviti ali...koji RUU mi treba? Kažu da prekontroliram koji mi je CID ali kako?
Pozdrav, pola touch screen-a mi ne radi u aplikacijama (radi pri listanju zaslona na uređaju, ali ne u aplikacijama), pa sam odlučio vratiti na stock da može biti pod garancijom, naletio sam na prvi problem, ne mogu naći ruu nigdje za 5.1204.167.31, tj ako bi mi netko i mogao malo pojasniti postupak vračanja na stock ako nemam nikakv backup, hvala!
I ja sam malo zapeo pa molim pomoć...ovako...na HOXu mi je sad Cyanogenmod a htio bih vratiti stock (jer prodajem mob)...googlam i više manje kužim što trebam napraviti ali...koji RUU mi treba? Kažu da prekontroliram koji mi je CID ali kako?
Saznao sam da mi frend ima hox sa stockom, pa ću mu unlockat bootloader, instalirat clockwork recovery i napravit backup, uploadat ću ga ovdje, mislim da to može pomoći
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1546970 skini odexed verziju i pazi da skineš stock, a ne revolution, flešaš ga, pa boot.img, pa recovery, pa ak sve radi lokaš (zapravo nepotrebno) bootloader
Eo mene opet, još nisam prodao svoj HOX i još uvijek sam na CM 10.2 sad bih ga probao staviti na CM11...skinuo sam rom i gapps i probao instalirat ručno uvijek mi je javio neki error malo googlao i koliko sam skužio potrebna je zadnja verzija recoverya da bi se mogao CM upgrejdat na 11...ja imam CWM 5.4.xx a zadnja verzija je 6.0.4.7. , e sad , problem...pokušam flashat recovery preko ROm managera i on meni kao napravi download , javi da je uspješno flashao recovery no kada ga u isti restartam svaki puta je onaj stari 5.4xx...šta da radim , šta , šta...mogu li ga ručno nadogradit na noviju verziju ili...help!
Preko fastboota flashas recovery, nikad preko managera tak.
Trebao bi preporuku za custom rom (i krenel) za Hox-a.Trazim stock izgled, stabilnost, sto duza baterija bloatware free i sl.
Za sad su 3 kandidata:
Revolution HD 33.1 by mike1986
Maximus HD 21.2 by LIabTooFeR
Insertcoin 19.0.4 by Baadnewz
Revolution HD, vjerojatno najpopularniji, Insertcoin sam imao na Sensationu (import sa one S-a)+ Serbastianov kernel i radilo je savrseno.
Ako je netko probao ova 3, neka slobodno napise svoje utiske/preporuke![]()
Baš nitko?
Nisam dugo vec na HOX-u ali Viper je bio zakon. Koliko vidim dozivio je obnovu i ima novu verziju pa provjeri taj rom.
Definitvno najbolji rom za HOX a i opcenito Viper romovi su najbolji za HTC.
Pretpostavljam da misliš na ViperX 4.0.7?
To je zadnja verzija kolko vidim.
Nemogu pristupiti memorijskoj kartici preko kompa, kao ni fastoot usb, probano na vise kompova i mobitel jednostavno nemoze uci na usb
Ako već nisi flešaj custom recovery i mountaj USB i onda ćeš imati pristup memoriji
Na koji nacin da flesam custom recovery kad je mrtav preko usb-a
Jos da napomenem da preko ftp-a mogu normalno prebacivat stvari
Preko fastboota. Pokreni command prompt u folderu gdje su adb i fastboot datoteke i onda priključi uređaj. Bitno je da koristiš njegov USB kabel, a ne neki drugi. Također je bitno i koje Windows imaš, sedmica je bolja od osmice za te stvari.
Ma može bilo koji kabel, ja sam flashao svojedobno HOX sa hrpom različitih kabela.
Može, ali nikada ne znaš. Što je sigurno sigurno je. Ja sam imao Micro USB kabal od nokie i samo sam mogao puniti bateriju preko njega dok prijenos podataka 0 bodova.
Ma meni ne reagira na fastboot,u bootloaderu prepozna fastboot usb ,ali ne trza ni na jedan dugmic
Usb device not recognized (to mi se pojavljuje) i tako na svakom kompu sa win 7 ili win 8
Očigledno nije dobra komunikacija između računala i mobitela. Poslat ću ti ja svoje fastboot datoteke pa s njima probaj
Evo probaj sa ovim fastbootom https://www.dropbox.com/s/w6qabgi5z1i85co/Fastboot.rar Raspakiraj arhivu negdje i uđi u folder, pritisni SHIFT i desni klik pa odabereš "Open command window here". Unutra već imaš CWM recovery v5.8.4.0 pa flešaj njega. Postupak flešanja preko fastboota znaš nadam se?
Zadnji uredio bpodnar : 21-04-2014 u 15:40
Cim udem u bootloader prepozna mi fastboot usb i dalje nemogu nista ne reagira na pover tipku, a na kompu mi se pojavi Usb device not recognized
Probao i na drugom kompu i ista stvar
Možeš li se pomicati kroz izbornik pomoću volume tipki kad ti nije spojen na USB?
Bookmarks