Hvala.![]()
Samo da javim da je danas pustena prva beta ViperX 4. Glavnina je gotova i krece peglanje i ubacivanje tweakova do kraja. Uskoro ce bit i kompletno gotov.
Hvala.![]()
Ima li nesto novo u vezi vipera?
Release candidate testiramo.
Micu se bugovi kojih jos ima i uskoro ce bit pusten.
Danas je pusten Viper 4
Ostaje mi na logu samo. Nego vidim da ima obavijest ako nije s off da će se kernel morati zasebno staviti? Jel mi zato nije htjelo normalno reboot?
Pa flashaj kernel. Izvadi ga iz zip filea roma i flashaj te zatim flashaj rom.
A di se točno nalazi kernel u viperx 4 zip fajlu?
I poslije ga flasham kao i boot.img? ista naredba ili?
Boot.img je kernel
To sam napravio i prvi put. Al onda čim flesahm se mob restarta i ostane na logu
Dakle;
1. fastboot boot boot.img
2. fastboot erase cache
3. odem u recovery i instaliram viperx 4?
Prilikom odabira dal da odaberem viperx moduel ili označim pod other?
Pokušao sam ponovo i ne ide, opet je zapelo na logu...
Viperx modules odaberi.
Ne znam, meni normalno radi. Izvukao sam boot.img iz zip fajla, flashao i sve radi super.
Kod mene uvijek problemi.pokušat ću ponovo.
tnx
Čim flešam boot img mob odmah restarta, jel to normalno? Nije mi se jos uspio pokrenuti viperx 4
Kak ti radis cijeli postupak?
Probao sam na dva načina.
Prvi.
Napravim wipe, odem u fastboot i flasham boot img iz zipa. Onda odem u recovery i instaliram rom.
Drugi
Instaliram pa onda u fastbootu flesam boot.img
Flashaj boot.img, kreni instalirat rom i full wipe se napavi unutar arome(instalacije roma).
Neznam gdje grijesis zaista ali meni uvijek radi, a radim ovako:
Odem u fastboot i flesham boot.img (fastboot flash boot boot.img) iza kojega obavezno napravim komandu (fastboot erase cache). Odem u recovery (TWRP 2.6.0.0) i u njemu napravim full wipe osim onoga sto mi je na sd kartici. Ja obicno formatiram telefon i onda si samo cisti rom stavim na telefon, pa kad ga instaliram vracam si podatke opet nazad. U recoveriju nakon wipa pokrecem rom i onda ga instaliram, ali i iz instalacije roma opet napravim full wipe. I to mora radit.
Provjeri si md5 roma kojega si skinuo kao i boot img. koji fleshas. Ovaj boot je ispravan:
http://www14.zippyshare.com/v/50775873/file.html
Ovo je prvi put da mi se javlja takva greška. A problem je čim flesham boot odmah se mob resetira niti nemogu ovo.erase cache napravit
P.s.
pokušao sam po svim uputama ali meni nikako to ne ide...
Mislim da je problem kod flashanja boot.img Jer odmah mi se resetira mob...
p.p.s.
pokušao sam staviti drugi rom, i uspjelo je. Dakle vjerojatno možda nešto nije u redu s ovim kojeg sam skinuo.
skinuo sam rom sa sa ovog prvog linka i još jednom sa ovog drugog
Zadnji uredio Loki85 : 03-09-2013 u 01:12
Pa daj si provjeri md5 jel u redu? Znaci udjes u fastboot i onda otvori cmd i upises cd c:\fastboot, te nakon toga fastboot flash boot boot.img. Mora radit osim ako ti nesto nije u redu s mobom. Provjeri si i fastboot fajlove jos jednom te skini nanovo i to. I koji ti je hboot?
Provjerio sam md5 isti je kao i na xda tamo. HBOOT mi je 1.39. Kako se provjeri fastboot fajlove, i odakle da ih skinem?
Inače sam bez problema sinoć instalirao stariju verziju viperx 3.8.
Imaš ih u prvom postu.
Al nije do njih. Možeš probat.
Do nečeg drugog je.
Jel ti uspješno flasha boot.img pa tek onda restarta ili tokom postupka?
Uspješno. Javi da je uspjelo i onda se restarta...
P.s.
Sad sam pokušao instalirati bez SENSA viperx 3.8 i nije uspijelo, instalacija se uopće ne bi pokrenula... ma odustajem ostajem na starijoj verzijidok ne dođe druga
![]()
Zadnji uredio Loki85 : 03-09-2013 u 21:52
Jel ovo pouzdan i učinkovit način da se roota HOX?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1644167
To je za at&t verziju
Prvi poat ove teme pogledaj
Bookmarks