Samo preko racunala.
Fastboot fileovi su ti u linku-
A HTC sync, tj. driveri koji uz njega idu imaš na HTCovim stranicama
Probaj jel ide bez njih, samo s ovim iz linka.
fastboot.zip
Sync manager nema nikakve veze sa bootloaderom ni ičim slično.
Bitni su driveri koji se instaliraju uz njega. Sync manager možeš slobodno obrisat.
---------- Post added at 13:10 ---------- Previous post was at 13:10 ----------
Zrmi, tebi nije touch radio u recoveryu?
Da, svatko tko je napravio bio update(dok se baza mijenjala onda) službenim putem se susreo da mu touch ne radi.
Ajd, glavno da radi sad.
Kako vi ovdje stavljate slike tipa screenshot da nesto pokazem koliko mi je baterija trajala. MOram prvo uploadati negdje?
Da, uploadaj na imgur.com, tinypic.com ili neku slicnu stranicu.
Ili dodas u privitak ovdje(napredni nacin postanja, dolje nize ima opcija za to).
Imam sad problem sa glazbom. Moje mp3 pjesme viper rom neprepoznaje. Uopce nemogu pokrenuti ni jednu jer kaze da taj tip datoteke nije podrzan. Najnoviji viper. Sto je sad to? Pa nemogu bez glazbe!!
Dok si flashao, si napravio full wipe ili dirty flash?
Vidi u temi jel ima sto o tome, al nisam vidio da je itko imao ovakav problem. Meni sve normalno radi.
obrisao sve sa telefona i ponovno ih prebacio i proradilo. bas cudno
I meni na stock kernelu baterija drzi dulje. Jako zanimljivo.
Molio bi vas za upute kako vratiti HOX na stock rom i relockat bootloader, odnosno najvise mi treba link za stock tmobile ROM, hvala unaprijed.
1. Spremi sve podatke, kontakte i slike na računalo
2. Ako si napravio Nandroid Backup stock roma onda samo odes u recovery i vratis se njime na stock rom te fleshas boot img. i stock recovery za taj stock rom. U slucaju da nemas, a iskreno ovo je i bolje rijesenje koje sam sad koristio:
Odes na ovu stranicu i skines odexed verziju zadnjeg stock roma:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1546970
Odmah ispod ti je i boot.img i stock recovary za pripadajuci rom koji si skinuo. Stavis rom u telefon i udjes u recovery te fleshas isti. Kad si to napravio bootaj telefon u bootloader mod tj. pokreni fastboot i spoji telefon sa racunalom. Trebas nakon toga cuti zvuk na racunalo da ga je pc prepoznao. Kad si to napravio raspakiraj ona dva fajla boot. img i recovery u dva zasebna foldera ( nije bitno kako ce se zvati samo da su na c disku ) te pokreni "install-boot-windows" za boot img. te "install-recovery-windows" za recovery. Naravno to je ako si na windowsima. One druge su za linux i mac. Sve se automatizmom flesha i obrise cache. Kad si to dvoje napravio ostaje ti samo da zakljucas bootloader tj. napravis relock istoga.
3. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1924349
Tu ti pise da trebas imati fastboot file i kad pokrenes command promt i kad ti isti vidi uredjaj onda samo upises komandu: fastboot oem lock. I to ti je to![]()
Oće li ovaj update Viperx-a ,ovi likovi na xda na čelu sa Richom nešto spremaju ali ne otkrivaju šta ni kad?
Hoće, uskoro će izać. Donosi neke nove funkcije/tweakove. Bit će zanimljiv update.
Jedan teaser za update
![]()
Danas navecer dolazi update na Viper.
Ma SideBar me živciraPrestane mi radit nakon nekog vremena, i moram uć preko ikone da bi proradio opet
Stigao update, sve radi izvrsno.
Bookmarks