Wifi mora HTC riješit.
Nećemo sve dobit, Zoe nećemo i sitnice neke.
P da,još da rješe ovo sa wifi,onda nema šta(možda neke sitnice) dok ne dođe original sense 5 od htc,ali navodno nećemo dobiti sve ono šta ima sense5 na ONE.
Wifi mora HTC riješit.
Nećemo sve dobit, Zoe nećemo i sitnice neke.
Neznam do čega no meni danas neradi mobilni internet. Updejtao na novi viper i najnoviji xm kernel i mobilni internet nula bodova ??
Da nisi slucajno za aosp flashao?
Boot i mofule si flashao?
Ne znam zasto, na 266 bi trebalo radit. No uvijek drugu verziju mozes stavit, tipa 188v3
Ma onaj proxy i port sam brisao odavno da mi radi kad otvaram ovaj forum. Kad sam vratio na postavke jer sam zapisao mobilniinternet radi ali neradi cafe mobil forum. Nekuzim?
Napokon malo šarenila za Viperx http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2200389
---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 18:46 ----------
Kakve su ovo priče na xda problem sa wifi rješeiv navodno mjenjanjem kanala na modemu,jeli tko razumio o čemu je riječ?
Molbilni internet sada radi ikad sam proxy obrisao. Sad radi normalno i cafe mobil forum na pregledniku bez sistemske greske. Ali sam updejato i rom na novi kao i kernel na najnoviji pa mozda je do toga bilo.
Opet danas mobilni internet neradi ako se brise proxy, ali onda mi forum neradi. Nekuzim??
ekipa, idem danas poslati mob u servis, da provjere bateriju. dal da zaključam bootloader i unrootam? vratio sam se na stock i sad se mislim dal da još i napravim unroot i lock?
Vec drugi put palim hoca i nemam slike. I onda moram drzat dugo power tipku da se on nasilno ponovno pokrene. Vjerojatno je do kernela?
Pozdrav ekipa,zna li neko kako da instaliran ovaj novi Viper kernel "ViperX Kernel#9" na njihovu je stranici,neznam to pakiranje,raspakiranje,šta s ovim da radim?
Kao i ostale kernele.
Skineš file, izvučeš boot.img, flashas ga i zatim uđerš u recovery i flashas taj zip.
Tako je.
Flashas taj cijeli zip. Kad izvučeš boot.img(drag and drop) on ostane unutra svejedno.
Aha, to nisam znao.
Ajd, glavno da si uspio flashat.
Htc je izbacio novu bazu navodno ako je tko na stocku možda je dobio update da nam kaže šta je novo (3,19),nadam se da su rješili problem sa wifi?
Dosta novoga u novoj bazi barem po Mikevim rijecima: poboljsana kamera i zvuk te sredjeni problemi oko wi-fi-a. Vidim da viper rom jos uvijek nije na toj bazi, pa cu se ja prebacit sutra na ARHD da to malo vidim. Usput u zadnje vrijem eimam nekih bugova na viperu, neznam do cega. Nesinkronizira mi vrijeme nego moram rucno, nece nekad upalit mob na gornju tipku, sva sreca imam na tipci za pojacavanje i jednom mi se restartao.
Evo stigao novi update za viperx. Upravo skidam...
A mike je tako poseban da je dobije toliko unaprijed? Ako dobije, dobije koji sat. Dalje je na developeru i njegovom slobodnom vremenu.
Inace, danas oko sest, tj sedam po nasem vremenu bi teebao izac.
Ma ljudi "Poskok" je najači to triba priznat ,za sada još nitko nije napravija tweakove ka Rich,zna i on zeznut kao ovaj full rom 3.4.3 koji se neće botat ,samo se nadam da će večeras izbacit samo OTA za update iako sumnjam ipak je druga baza.
Bookmarks