na v525 nema skinova nego samo shema boja..i to ih ima na mobu ak se ne varam 5kom + nekoliko rijetkih koje se dadu naci na netu..Izvorno postao hrcko
Pozdrav.Vidio sam da na v525 ima tonu skinova za razliku od moje v550 (samo 3) pa me zanima jel se mogu i di nabavit dodatni za v550 i a ako mogu na koju se foru upucavaju unutra,preko MPT?
Unaprijed fala
na v525 nema skinova nego samo shema boja..i to ih ima na mobu ak se ne varam 5kom + nekoliko rijetkih koje se dadu naci na netu..Izvorno postao hrcko
Ček, skinovi na v525? Nešto si pomiješao... v525 nema skinove - ima neke "nazovi-teme". Tih možeš imat koliko hoćeš, ali to je loooooong way od skinova kakve zna v550.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
kao što su ti već rekli, nema na V525 skinova, ti imaš ta 3 na V550, možeš novi ubacit, ali ne preko MPTa, već preko P2K... novi možeš postavit samo tako da fileove iz već postojećeg zamjeniš novima.Izvorno postao hrcko
ja i zaboravio za teme al kao sto kaze BlueDevil teme su zivi uzas blago receno...nista...nije vrijedno spomena..Izvorno postao BlueDevil
Sad sam malo zbunjen.Mislim na ono Personalise-Skin-Vodafone,Neon i Techno.
....
Izvorno postao hrcko
jest, znamo mi sva trojica na šta ti misliš! to su ti skinovi, dok na V525 imaš colour sheme i teme (oboje su dosta daleko od skina).
skin ti recimo u sebi ima i temu i colour schemu, kao i ikone, fontove i niz drugih stvar.
o tome smo već raspravljali, pa malo pogledaj.
živio
Mudro zboris.pa pogledat cu jos malo pa ako nes ne skemijam javim se.Ajd fala svimaIzvorno postao Inovator
A ja ću ovopa ti javi ako ima nekaj novoga
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks