Hvala walter,

Imam uređaj Nuvi 2455 LMT, dakle noviji. Uspio sam sklopiti tvoja dva rar-a u jedan. U Garminu imam SDHC calss 4 karticu od 4 GB. Na nju sam jednostavno copy/paste stavio onu kartu SCG Route 2.6 NT (nazvao ju "gmapsupp.img"), a ovu tvoju unlocked kartu Adriaroute 4.10 sam takodjer tamo spremio pa ju nazvao "gmapprom.img". Da li je to u redu? Nadam se da si to imenovanje karata mislio pod pridrzavanje Garmonivim pravilima za postavljanje karata?

U windowsima imam podeseno da mi se vide i hidden i sistemski failovi, ali ja bas i ne vidim tu baznu mapu CN Europe NTU 2013.20. Koju ekstenziju ima taj fail? Ovo su mi folderi u Garminu (Audible, Dashboards, Garmin, GPX, Help, keyboards, Pictures, POI, Text, Themes, Tutorials, Vehicle, Voice). U kojem od ovih i u kojem podfolderu je ta bazna?

Ukljucio sam i ukljucio Garmin ali i dalje ne vidim te karte osim ove bazne.

Jos nesto nevezano uz kpiranje karata: naime, ovaj moj garmin ima i Lifetime Garmin Traffic, ali kad sam otisao na Garminovu stranicu skuzio sam da Navteq pokriva samo Sjevernu Ameriku. Da li je to stvarno tako?