Dakle mob do 900 kn, sta bolja kamera, sta bolja kvaliteta slike
sta kazete na
http://www.gsmarena.com/samsung_s830...touch-2667.php
Dakle mob do 900 kn, sta bolja kamera, sta bolja kvaliteta slike
sta kazete na
http://www.gsmarena.com/samsung_s830...touch-2667.php
Zadnji uredio OuttaControl : 18-08-2012 u 21:29
Nikako nikako ovaj mobitel nemoj uzet
Jako loš touch, spor sustav, jako mali ekran, kamera ništa posebno. Kombinacija tastatura + touch screen je izvedena jako jako loše. Uz to mob koji sam ja imao je imao "fantomske pozive" i svaka 2-3 slika je bila corrupt.
Baterija drži jedva jedan dan, a to je za takav mobitel jako malo.
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
se satio? On se da nac za te pare
Ako se za te novce nađe N8, mislim da bi ona bila najbolji izbor jer je kamera perfktna
n8 je li la dupla cijena, ima koji od 1500 tako da...
a sta je sa Vivaz; Aino
ja bi na tvom mjestu ovo.
ili si falio thread,ili uopce necitas uvjete(jedan od dva uvjeta)
kazem da trazim mob sa sto boljom kamernom, 3.15 mp bez ikakvog blica nemozes kategorizirat pod mobitele sa dobrom kamerom,
Pristojan je i ovaj Samsung kojega si naveo u linku.
Također pogledaj starije Nokije tipa N82, N86, 6220 classic. SonyEricsson K850i, W995i.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Halooo ja sam nov i želim se uključiti pošto i ja tražim mob sa super kamerom.Mislim da su najbolji izbor za mobitel sa super kamerom lg-jevi mobiteli,imao sam lg ku990 i mob je sve super al mi sejedino ne sviđa što ima manji ekran.najbolji bi bio iphone 4 kojegja mislim kupit stvarno mu je amera super no sigurno ga nema ispod 2000kn.
Moraš napraviti kompromis-ili dobar i velik ekran sa slabijom kamerom ili manji ekran s jakom kamerom.
Da, LG i Samsung imaju dosta dobre kamere i brze obrade onoga što "uhvate" u trenutku. Nokijini i SE mobiteli su malo usporeniji.
Naravno da me se ne shvati krivo, postoji par iznimki, ali to su top-modeli koji izlaze iz cjenovnog limita postavljenoga u naslovu threada.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Pozdrav i dobrodošao na forum. Molio bih da pročitaš pravila i da ubuduće pripaziš na "ulete" u teme, jer autor traži mobitel do 900kn. Ukoliko trebaš savjet otvori svoju temu. Ako trebaš kakvu pomoć oko uređaja - prvo pretraži forum da vidiš ima li već takva tema, u slučaju da nema otvori svoju.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hvala samo sam spomenuo da i iphone ima dobru kameru.Lg mi se čini super i ja bih njega kupio ali iphone ima nešto bolju kameru.Lg Wievty su stvarno dobri i ja jako su jeftini i baterija stvarno jako dugo drži na mojem je uz stalno slikanje i sa blicom potrajala i do 5 dana.
za 500 kuna kupiš motorolu ZN5 sa xenonom. stvara odlične slike.
Svi vežu xenon blic s kvalitetom fotkiDa, noćnih možda, ali po danu mu ni dva reflektora ne poprave loše slike zbog šugavog senzora. Samo kažem... Ne komentiram kvalitetu fotki te motorole.
Za 500kn nađe i sijaset starih cybershot sonieriksona (k ili c serija) ako mu ne smeta što su to stari mobovi.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
slažem se xlr, no ovdje sam motorolu preporučio ne zbog noćnih slika, već zbog svakodnevnih jer ima odličan senzor. tj, relativno odličan, no puno bolji od velike većine današnjih telefona.
Za 900 kn definitivno novi SE xperia mini! za tu lovu dobiješ solidne fotke i HD video a i novi android! Mob je brz i dobar. Preporuka.
Kupiš ga u tele2, uz web kupnju i bluetooth slušalica, otkodiraš po potrebi ako nisi ta mreža:
http://www.tele2.hr/privatni-korisni.../d268-t1/#vise
Od drugog bih ti za koju stotinu kuna više preko oglasa preporučio i samsung omnia 7 (koji osobno koristim) i radi odlične fotke a wp7 OS zadovoljavajući ako nisi veliki zahtjevnik za aplikacijama.
Stavio bih i link na fotke koje sam radio s njim ali ih na forumu ne mogu naći, ili su fotke s mobilnih kamera uklonjene pod temama što bi mi bilo bezveze![]()
Zadnji uredio maher22 : 26-08-2012 u 10:55
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Nokia N82, usporedio sa galaxy S2 i mogu reć da kamera na staroj nokiji šamara i dalje.
a nokiju ćeš nać jeftino, a ima i gps i wlan (mislim da ti više od tog ne treba)
cisto da vas obavjestim, cura je odlucila dodat jos par kuna i uzet SE xperia x10 za 1200 kn, zadovvoljava joj vecinu uvijeta, kamera nije ekstremna ali je vrlo dobra,a o mobu ovde svi vec sve znaju vise manje tako da nema smisla govorit nista vise![]()
Hvala na obavijesti.
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks