= Citat = Izvorno postao DŠ... Pregledaj post
Uzmeš vrhunski mobitel, dogovoriš pretplatu i nakon šest mjeseci (osim ako nije ajfončić) prebaciš se u obiteljsku tarifu?
U dnu specifikacije Obiteljskih tarifa stoji da je ista podložna promjena i kladio bih se da će u bližoj budućnosti ubaciti i s3 kao izuzetak. Što bi značilo da ga se može prebaciti tek nakon 12mjeseci (kao i iphone) ali u kombinaciji koju nam je ponudio ispravljach, niti to nebi bio preveliki problem jer nam t-mobile za prijenos stare simpe na preplatu daje -50% ne 6mj već 12 mjeseci, pa bi isti iznos plaćali i dalje - jedino ga nebi mogli prebaciti u obiteljsku tarifu. Jedini totalni kuršlus bi bio da ukinu prebacivanje u tarifu koja nije neposredno niža od postojeće. Ali ni to nije problem ako mislimo koristiti obitelj XXL. Treća opcija su te poslovne tarife, koje bi trebalo proučiti u slučaju da niste pravne osobe, ali svi mi imamo nekoga u t-mobileu tko bi nam možda mogao pomoći da se proguramo pod samostalnu djelatnost, ali to će svakako doći pod upitnik ako ćemo htjeti formirati veću grupu od troje ljudi jer teško da jedan kipar ili svatovski harmonikaš imaju još troje pomagača koje hrane.

Ja sam se donio odluku da je ovo super ponuda i krenuo u to. Nebi volio da vi krenete jer sa svakim "takvim" raste vjerojatnost da će nas t-com odjebat na ovaj ili onaj način, ali sa druge strane - tko ima mogućnost da realizira ovu shemu - nema što čekati!!!!

Sretno nam.