@ saša: Pod ovim "riješiti i prilagoditi" misliš na podesiti sustav po svojoj mjeri ili na rootanje, instalaciju i podešavanje aplikacija itd? Ovo prvo je u principu isto bio u pitanju mob ili tablet na ICS-u, odnosno GB-u. Razlike su stvarno minimalne i uglavnom su samo grafičke (izuzev GB-a, on nema tablet mod). Ovo naravno vrijedi za čisti Android (AOSP), dok proizvođači neke stvari mogu zakomplicirati svojim sučeljem i rasporedom postavki (ni meni Samsung nije najbolje sjeo na prvu naspram AOSP-a). Da se mene pita podešavanje jednog ICS tableta ne bi trebalo biti ništa drukčije od podešavanja telefona također na ICS-u. Za GB je identična stvar jer nema razlika u sučelju.
@walter: puno generaliziraš, a to je valjda proizašlo iz tvojih iskustava, ne znam... Tableti imaju primjenu, ali još nije nastupio taj boom kao s mobitelima. To što ti tablet ima x GB prostora nije problem dok si doma - spojiš ga kroz lokalnu mrežu na PC i imaš sav sadržaj na tabletu. Svih xy TB. Sve se može, ako se hoće![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks