Hvala lijepo na savjetima , očito je neka veća razlika u Software_u između Arnova 7G3 i 7C2 , taj ArcTools je već došao instaliran , ali kod pokretanja kaže da nema prostora za unzip File i prijavljuje gešku . Postoje razni načini za Rootanje i ostalih "vratolomija" na uređaju , ali ja se nisam uspio ni spojiti preko USB kabela na računalo . Za sve programčiće koje sam instalirao poput iGO Navigacije , vadio sam SD i na njega stavio *.apk File , a zatim ručno pokrenuo iz File explorera ... Čitao sam po internetu i našao dosta prerada za 7C2 (G3) ,ali toliko toga ima da jednostavno neznam šta napraviti . Nije mi jasno zašto to nije tvornički napravljeno ... Imam i Android telefon i na njemu je sve što treba napravljeno , tako da je bilo kakva "hakerska" intervencija nepotrebna.
Napisao sam e-Mail naslovljen na Arnovu i požalio sam se na spomenute probleme , a odgovor je bio da oni to znaju , taj su problem riješili u Arnovi 7G3 i da neka čekam slijedeći update softwarea . To sam dočekao i instalirao , ali sam najprije vratio uređaj na tvorničke postavke , ponovo sam probao ArcTools i opet ista stvar ... Vratio sam Arnovu ponovo u ladicu pa neka čeka bolja vremena , jednostavno nemam živaca .
Zamrzio sam taj Android , tako da ga volim sada isto kao i Linux , sve mi to liči pomalo kao na kruh bez soli ili kava bez šećera - ne završeno i jadno
Prije nekoliko dana primio sam u ruke novi iPad uz nekoliko sati privikavanja na iOS jer ga dosad nisam koristio ,to je na odnosu gore opisanog 7C , "simfonija" , jednostavno ako i želiš nešto dodati na uređaj nema smisla jer ima sve . Problem je bila samo SIM kartica koju sam rješio preko T-Com_a (besplatno) .

Bookmarks