= Citat = Izvorno postao c0ppo Pregledaj post
Prvo, pozdrav svima... Moj prvi post ovdje, no redovito citam forum, ali nisam pretjerano raspolozen za pisanje po istima, pa sam se tek sada registrirao. I to samo zato jer imam jedan veci problem sa tele2, pa bih molio pomoc ukoliko netko ima bilo kakav savjet ...

...Zahvaljujem unaprijed na odgovorima
Pa stvar je kao sto su ti već odgovorili na forumu:

a) platiti preostale Ugovorom određene obveze tj. pretplatu do kraja perioda od 24mj. Koliko sam shvatio iz pisanja, to je 7 * 150kn = 1050 kn (tu ti se ne zaracunava radijska frekvencija jer je ni ne koristis
b) platiti preostali dio mobitela... npr. mobitel kosta 4000kn (na 2 godine je mjesecno 166.66), treba se nadoplatiti jos 7 * 166 kn = 1167 kn (minus ono sto je uplaceno prvi put, i onda se vidi jel ti jeftinija opcija a ili b)

- to sto se racun placao u ogromnim iznosima, ne umanjuje obvezu placanja pretplati jer si se obvezao na koristenje mobitela 2 godine.
- problem vezivanja na 2 godine ljudi ne vide sve dok ne uzmu mobitel za "super jefitno" i onda kasnije žale... poanta: ne prodavati dusu vragu za male pare...

E sad sljedece, pravo na reklamaciju racuna ima bilo koji korisnik bilo koje mobilne mreze... Ja osobno sam ponistio do sada cca 4, 5 racuna sto od Optime, sto od Tele2, sto od VIPa... Sve u raznim iznosima... Svaka reklamacija mora biti odlicno dokumentirana i potkrijepljena činjenicama. ALI NAJBITNIJE JE, ZALITI SE NA RACUN UNUTAR 30 DANA OD IZDAVANJA I DA IMA OSNOVE ZA RACUN...
Osnova za racun ima koliko zelis i nema potrebe nabrajati, ali se moze zaliti na apsolutno sve, samo da se zna na sto zaliti... tu je NAJBITNIJE, DA SE PROVJERI RACUN I SVAKA STAVKA RACUNA I ONDA VIDI NA STO SE DA ZALITI...
Gore navedena tvoja situacija je nejasna, na sto je otislo 1500kn (+/- 500kn), dakle specifikacija je bitna. Osim toga, pretpostavljam da je proslo vise od 30dana na neke racune koji nisu placeni, i tu vise sad nema pomoci, to se mora platiti, a ako se ignoriraju racuni samo ces sebi napraviti lose: od dolazenja na crnu listu korisnika, pa do slanja ovrhe na tekuci racun (sve u svemu, oni ce se naplatiti sa svim naknadama)...
Dakle, racune se treba: platiti ili zaliti u zakonskom roku od 30 dana.

Još jedna stvar, duzni su na zahtjev stranke poslati BESPLATNO ispis poziva/detaljnu specifikaciju, te ako nije stigla, to je jedna od osnovi za reklamiranje racuna (ALI OPET, MORA BITI UNUTAR 30 DANA OD IZDAVANJA, prvo se zaliti na Tele2 sluzbu za korisnike PISMENO, pa kad oni negativno odgovore, a hoce, onda na POVJERENSTVO ZA KORISNIKE Tele2, te ako oni isto negativno odgovore, sa svim tim kopijama zalbi i odgovora, to prosljediti na HAKOM. HAKOM najcesce odlucuje u korist korisnika ako ima osnove za isto! Takodjer, sve mora biti dokumentirano. HAKOMove odluke su obvezujuce za operatera, te što on odluci, operater mora postupiti po tome.

Preporuka:
Platiti sve racune koji su stariji od 30 dana, i paziti na nove, odmah pisati zalbu. Zalbu moze napisati bilo koja i malo informaticki obrazovana osoba, a u najgorem slucaju odvjetnicima koji onda za istu stvar pitaju informaticke obrazovane ljude