WM 6.5 mobitela imaš na Njuškalu koliko hoćeš i to po vrlo povoljnim cijenama. Baterije se nađu na ebayu isto za sitnu lovu. Tako da ako baš želiš neki drugi WM6.5 možeš ih naći.
Ide IGO Primo na WM6.5 bez problema. Imam nekoliko takvih doma i vrti se Primo i sa najnovijim kartama bez problema.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo, našao malo vremena i probao..
8,3 mi radi na malom mobitelu sa WM5, samo je trebalo napraviti folder 320x240 (osim 240x320) kojeg nije bilo..
i 9 mi radi na malom, ali tamo ima malo memorije pa stane, a 9tka ne velikom neće, jer mu nekaj s tim rezolucijama 480x800 šteka..
piše "User interface resolution (480x800) is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application."
Nema veze, budem navigao s malim.. Mada mi Igo nije bio ni prije simpatičan (stalno se nekaj Rekalkuliravao, i vrtio u vožnji), a Garmin je imao najviše greški na cestama (imao sam sva tri, Cardinale mi je bio najbolji)..
Zbog novijih karti budem probao 8,3 na malom koristiti u vožnji..
Nije da sam lud za WM6.5, ali dok ga imam i dok mi radi - ne bih da ga ne koristim..
A koristim ga i u brdima, sa programom Ozy, pa ne bih a sad premještam i nanovo instaliram nešto na neki novi Win..
Neznam koje su prednosti Prima nad 8.3, da li se isplati istraživati i skidati neke verzije i varijante Prima ako je samo npr kozmetička razlika..
Tnx
Zadnji uredio zaks : 22-08-2016 u 00:09 Razlog: dodan osvrt na 6,5
!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????
Zadnji uredio zuzo : 29-12-2018 u 00:09
Bookmarks