na web stranicu HT-a piše
"Surfajte neograničeno 24 sata na svom mobitelu, prijenosnom računalu ili tabletu za samo 10 kn!"
u članku 3. Uvjeta korištenja opcije Internet Dan za korisnike T-Mobile bonova piše:
"Naknada za korištenje opcije Internet Dan iz točke 2. ovih Uvjeta korištenja obuhvaća 24 sata od trenutka aktivacije navedene opcije."
u Službenom cjenik na str 79. piše:
"U periodu od 15. ožujka 2013. do 31. prosinca 2013. godine uvode se slijedeće ponude za T-Mobile korisnike bonova:
A) Za aktivaciju jedne od slijedećih opcija za korisnike T-Mobile bonova po cijeni od 10kn: Spika, Poruke, Internet Dan i Internet S korisnik će dobiti 1X aktivaciju bez dodatne naknade bilo koje druge od navedenih opcija.
B) 50% popusta na naknadu za aktivaciju slijedećih PRP opcija: Spika, Poruke, Internet Dan, Internet L , Internet XL.
C) Za aktivaciju opcije Internet Dan korisnik će dobiti neograničeni podatkovni promet unutar TMHR mreže bez dodatne naknade u trajanju od 5 dana.
to znači:
10 kn x 6 = 60 kn
5 dana x 6 = 30 dana
zaključak:
neograničeno surfanje za samo 60 kn/mj !!!
Ja sam jučer aktivirao internet dan na prepaid podatkovnoj SIM kartici i vrije di mi 24 sata. Jel ovo nešto novo, od danas?
Nije ovo za mene ...
u cjeniku koji je vrijedio jučer toga nije bilo, a danas ima.
no, zbunjuje objavljeni podatak da ta promocija vrijedi od 15.3.2013.
Bookmarks