sve 5,ali nisi napisao koliko kosta ta dnevna opcija. Pretpostavljam da je 10 kn,kad si spomenio 300 kn mjesecno!?
sve 5,ali nisi napisao koliko kosta ta dnevna opcija. Pretpostavljam da je 10 kn,kad si spomenio 300 kn mjesecno!?
na web stranicu HT-a piše
"Surfajte neograničeno 24 sata na svom mobitelu, prijenosnom računalu ili tabletu za samo 10 kn!"
u članku 3. Uvjeta korištenja opcije Internet Dan za korisnike T-Mobile bonova piše:
"Naknada za korištenje opcije Internet Dan iz točke 2. ovih Uvjeta korištenja obuhvaća 24 sata od trenutka aktivacije navedene opcije."
u Službenom cjenik na str 79. piše:
"U periodu od 15. ožujka 2013. do 31. prosinca 2013. godine uvode se slijedeće ponude za T-Mobile korisnike bonova:
A) Za aktivaciju jedne od slijedećih opcija za korisnike T-Mobile bonova po cijeni od 10kn: Spika, Poruke, Internet Dan i Internet S korisnik će dobiti 1X aktivaciju bez dodatne naknade bilo koje druge od navedenih opcija.
B) 50% popusta na naknadu za aktivaciju slijedećih PRP opcija: Spika, Poruke, Internet Dan, Internet L , Internet XL.
C) Za aktivaciju opcije Internet Dan korisnik će dobiti neograničeni podatkovni promet unutar TMHR mreže bez dodatne naknade u trajanju od 5 dana.
to znači:
10 kn x 6 = 60 kn
5 dana x 6 = 30 dana
zaključak:
neograničeno surfanje za samo 60 kn/mj !!!
Ja sam jučer aktivirao internet dan na prepaid podatkovnoj SIM kartici i vrije di mi 24 sata. Jel ovo nešto novo, od danas?
Nije ovo za mene ...
u cjeniku koji je vrijedio jučer toga nije bilo, a danas ima.
no, zbunjuje objavljeni podatak da ta promocija vrijedi od 15.3.2013.
Bookmarks