Pozdrav, opet ja sa pitanjem, naime nekad mi se pojavi poruka low memory i onda blokira čitav uređaj te pomaže jedino reset sa zadnje strane. Da li ima neka linija za sys.txt koja bi to riješila? Hvala unaprijed
Pozdrav, opet ja sa pitanjem, naime nekad mi se pojavi poruka low memory i onda blokira čitav uređaj te pomaže jedino reset sa zadnje strane. Da li ima neka linija za sys.txt koja bi to riješila? Hvala unaprijed
Neznam baš ima li mogućnost reseta sam uređaj , ali to se odnosi na njegov "izvorni"
program i sam WindowcCE6 (5) .
Imaš mogućnost u samom programu iGO , ato je "vrati na zadane postavke" (tvorničke) .
Pronađi folder "Save" i sve što je unutar njega izbriši ,
pa ako ima i koji Folder i njega isto , neka sve bude prazno , kod ponovnog ukopčavanja
uređaja i pokretanja Navi programa , pitat će te osnovne podatke (jezik ... i.t.d. ) ....
Ima mogućnost postavljanja i rezerviranja memorije za sam rad uređaja , ima čini mi se
128 MB rama i to je dovoljno za pokretanje svake aplikacije .
Možda bi bilo dobro , koristiti klasični iGO8 , a ne iGO Primo , koji je puno većih zahtjeva ...
Pokušaj ovako dodati u sys.txt
(kopiraj i pastiraj ovo dolje kompletno)
[debug]
reserve_memory="2097152"
cache="262144"
skip_eula=1 ; (ovo ignoriraj , ako već imaš upisano negdje u Sys.txt)
Ovo važi za iGO8 i za iGOPrimo
Pripazi na količinu karata i veličinu same SD kartice , trebala bi imati slobodnog prostora
barem 140-180 MB . U slučaju da si ograničen veličinom SD kartice , briši karte zemalja u
koje nećeš nikad ili ne misliš otići ...
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks