tu ti je hrpa njih zipiranih
http://groups.yahoo.com/group/WindSL45/files/
daj se malo trgni i procackaj po netu - ako se dovoljno potrudis mozda nadjes i Prevodioce sa raznih na razne jezike(ukoliko ti viki2win prije ne kaze gdje su)
Ako imate neke zgodne programcice.. igrice.. slobodno mi posaljite na mail.. jerbo sam bas malo prije od svog SL45 napravio SL45i pa reko da i to isprobam
Ako nije problem naravno..
s25@hi.hinet.hr
Hvala.
tu ti je hrpa njih zipiranih
http://groups.yahoo.com/group/WindSL45/files/
daj se malo trgni i procackaj po netu - ako se dovoljno potrudis mozda nadjes i Prevodioce sa raznih na razne jezike(ukoliko ti viki2win prije ne kaze gdje su)
Ma nasao sam ja pun q toga.. samo toga ima malo previse.. pa mozda je netko to vec sve isprobao i izdvojio ono najbolje..
--
. [Lejzermaster]
JPG, GIF, I BMP PREGLEDNICI NE RADE - NEKE DEMO IGRICE SE MOGU NAC I CIJELE, MOVIE VIEWER RADI ALI NIJE FULL FUNCTIONAL(AKO NEKO NADJE NEKA JAVI), FLASH SMS RADI, NIJEDAN MAIL VIEWER NE RADI, TXT VIEWER RADI ODLICNO, HTML JE nepotreban.(nije skroz ali uglavnom je9 i jos korisnog i upotrebljivog ima pokoji program ali neda mise gledati u mob. sutra napišem još sad idem spavat. P.S nisam znao da mi je Caps Lock ukljucen a ne da mi se ponovo pisat. bog i pozdrav svima!
psssss evo stavio sam naj igre na net pa se poslužite. Još malo pa nestalo Moj tajni java link![]()
znam da nije dozvoljeno ali za prijatelje...
![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
ko je edo2win????????
...jedan iz porodice 2win sitnih web i mob djelatnika...![]()
E hvala.Poslao: viki2win
psssss evo stavio sam naj igre na net pa se poslužite. Još malo pa nestalo Moj tajni java link![]()
![]()
Konacno da se netko sjetio malo proredjeno to stavit
Naso sam onaj MicroEMS.. jel to tko isprobo jel to radi uopce?
Aj stavi i Flash SMS i ako imas jos neke korisne programcice..
bit cu ti veoma zahvalan.. premda sam vec i sad![]()
Poslao: Fabi
Aj stavi i Flash SMS i ako imas jos neke korisne programcice..
bit cu ti veoma zahvalan.. premda sam vec i sad![]()
http://www.nssms.net/index.php?maction=soft_stat
Tu sam naso Flash SMS.. a ima i jos svacega
Hvala anyway![]()
Koliko ja znam MicroEMS radi ok. Stavit ću sve što imam od programa.
![]()
a čuj...Poslao: coma_zgb
ko je edo2win????????![]()
slušam...
svaka cast viki2win-u stavio je ono sto je zaista fukcionalno - jedino ga pitam da li mu image viewer radi jer sam gorenavedene programe isprobavao na miljon nacina i nijedan ne radi...POZDRAV!
Radi ti BOLD i ITALIC?Poslao: viki2win
Koliko ja znam MicroEMS radi ok. Stavit ću sve što imam od programa.
![]()
Slika i zvuk rade..
Imam preko 4Mb midleta i zaliha raste.Imam volju to staviti ljudima na raspolaganje , ali mi se ne radi WEB stranica.Imaš kakav prijedlog.Poslao: viki2win
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
to mi stariPoslao: coma_zgb
slušam...![]()
![]()
e baš image viewer nisam probao... probam pa javimPoslao: Gleep!
svaka cast viki2win-u stavio je ono sto je zaista fukcionalno - jedino ga pitam da li mu image viewer radi jer sam gorenavedene programe isprobavao na miljon nacina i nijedan ne radi...POZDRAV!
Kako misliš niti jedan ne radi?![]()
Zadnji uredio viki2win : 14-01-2003 u 23:32
Napravi ko ja. Uploadaj ih na web prostor koji imaš od vipa.Poslao: Sljaka
Imam preko 4Mb midleta i zaliha raste.Imam volju to staviti ljudima na raspolaganje , ali mi se ne radi WEB stranica.Imaš kakav prijedlog.
...ili šalji ih svakome tko zatraži![]()
Poslao: viki2win
e baš image viewer nisam probao... probam pa javim
Kako misliš niti jedan ne radi?![]()
...jednostavno se beskrajno load-aju ili se uopce ne load-aju...:-(
Prosvijetlite me, pliz.
Nemam još mob s javom a niti ga ima itko od mojih poznanika, kako bih mogao malo pogledati te java aplikacije, po možnosti s kompjutorčića. Šta moram instalirati pa da malo odgledam te programčiće? Hvala unaprijed.
na www.midlet.org i nekim od stranica posvecenim sl45-ici imas preview inacicu - skines je na komp i odvrti ti je - pukni search na google-u i naci ce ti garant...uostalom - ako ti trebaju programi u prvom redu - ima par vrlo korisnih i ako nemas javu bar zbog njih ti ju se isplati stavit...BTW koji mob uopce imas?
3310
a ti imas njokiju...pa imao sam je i ja...nista strasno...kako znas - probaj pogledat pa vidi kako ti pase - ali tesko je...odgovorno tvrdim nemoguce usporedjivati SL45 npr. i 3310 - uzmi si ti lijepo MT50 - povoljan je pa onda malo vidi...
Volio bih i ja nabaviti SL45, valjda će i to biti jednog dana.Puno ti hvala na informacijama. Ukratko, da li su java aplikacije više za mobilno igranje ili tu ima još štogod, plaća li se to ili se može odnekle i mukte daunludnit?
Ili si nađi emulator nekog od siemensovih modela sa javom.
Bookmarks