v1.0 Unlocked IMG
Mirror
AdriaTOPO XL v1.0 Unlocked IMG - Part 1
AdriaTOPO XL v1.0 Unlocked IMG - Part 2
AdriaTOPO XL v1.0 Unlocked IMG - Part 3
Mirror Links:
AdriaTOPO XL. part1
AdriaTOPO XL. part2
AdriaTOPO XL. part3
( no Password: )
v1.0 Unlocked IMG
Mirror
AdriaTOPO XL v1.0 Unlocked IMG - Part 1
AdriaTOPO XL v1.0 Unlocked IMG - Part 2
AdriaTOPO XL v1.0 Unlocked IMG - Part 3
Mirror Links:
AdriaTOPO XL. part1
AdriaTOPO XL. part2
AdriaTOPO XL. part3
( no Password: )
Zadnji uredio walter66 : 01-06-2017 u 20:58
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
skidoh..preimenovah u "gmapprom" ubacih u garmina 205 i nevidi ih...???
ja neznam zasto ih nevidi,ni kad ih stavim na sd karticu u folder Garmin\gmapsupp al ih ni tako nevidi...gde gresim i sta trebam uraditi da ih garmin prepozna.
kad upalim garmina ovo mi pise:
"nisu pronadjene detaljne karte koje podrzavaju odredjivanje ruta,bez njih se ne moze koristiti nuvi"
ove karte rade bez problema SCGRoute 2.80 IMG UNL
ove nece nikako AdriaTOPO XL 1.0 UNLOCK IMG
Zadnji uredio atilla-np : 28-06-2013 u 17:07
To je novi model AdriaTOPO i on radi samo na SD kartici , ne radi kao "gmapprom.img" . Većina starijih modela Garmin nuvi uređaja ne podržavaju ovaj model karate (Map) .
Znači da najvejoratnije nije AdriaTOPO XL 1.0 kompatibilna s "krntijom" na koju je pokušavaš uglavit . U slučaju da je i uređaj prepozna nema koristi jer sama karta kao i sve
Topo karte nije "Routabilna" ... Za takve karte služe drugi Garminovi uređaji , namjenjeni za orjentaciju na terenu . Nuvi su uređaji napravljeni za cestovna vozila ...
Pokušaj s Adria Topo 2.40 , nju će Ti sigurno stari i novi vidjeti , a dali ćeš imati koristi od toga neznam !
Zadnji uredio walter66 : 28-06-2013 u 17:39
iskreno,cilj mi je da navigaciju bilo kako bilo osposobim za rad,jer je inace lezala u fioci...jedino mi ostaje da uzmem SD od 4gb i da stavim celu evropu i da se resi problem.
uzgred jel mogu ove mape na SD od 4gb i dali ce mi prepoznati Garmin ove City Navigator Europe NT 2013.40 Mapsource Unlocked,mape.
Još uvjek neznamo koji Nuvi uređaj imaš !
Podržava li 4GB SDHC odlično , stavi cijelu EU 2013.40 (41) , i neće biti u "fioci" , nego tamo gdje bi trebala biti okačena za staklo od auta . Garmin je u zadnje vrijeme jako dobar za ova naša ExYu područja i bez lokalnih karata , poput AR i SCG ...
Garmin Nuvi 205
Bookmarks