= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
I kako ste zadovoljni s 4.2.(1) verzijom? Sad kad je izašao patch za tabletUI razmišljam se vrijedi li se s paranoidandroida prebaciti na stock 4.2. Gubim neke CM mogućnosti koje mi možda nisu tako važne, ali ostao bi na custom kernelu jasno.

Imao sam lud slučaj kod flešanja 4.2 custom roma gdje su mi svi fajlovi s interne memorije prebačeni u storage/0 folder (kao prvi user), a nisam uopće dirao usere niti radio drugog. nekoliko sati sam ispravljao taj darmar i vraćao se na 4.1... Pušem i na jogurt pa me zanima vrijedi li stock čemu.
ja sam na stocku 4.2.1 sa unlockanim bootloaderom i root, mislim da ovisi koje opcije koristis, meni je na nexus 7 recimo stock i vise nego dovoljan, brz i pouzdan, za sad je nex7 najstabilniji i pouzdaniji android koji sam imao. na gnexu recimo sam imao codename android zbog cm opcija za ekran, i opcenito zbog trebuchet-a ... tako da ovisi , ako mozes bez tih cm opcija onda ce ti stock biti super.
sto se tice storage/0 to su nove particije zbog multiuser-a, svi romovi od 4.2 na dalje ce imat taj path , bez obzira aktivirao drugog usera ili ne, administrator ce uvijek biti 0 . stvar je sto svaki user ima svoje vlastite instalirane appove i ne bi islo da je sve u jednom "storage" ili "sdcard" folderu, ovako ovisno o useru koji se logira system mount-a njegov directory koji sadrzi sve njegove podatke i opcije.