evo da vam ukratko ispricam sto mi se jucer desilo, zapravo 2 puta u zadnja 2 dana. dakle, slusam radio stream preko TuneIn-a , stavim nex7 na frizider cca 160cm visoko, i odem pec kestene, nema par minuta kad samo cujem kako nexus udara u pod, reko nema sanse da je prezivio, no eto izvukao sam se sa jednim bump-om na rubu (slika), ekran je netaknut ostao... siguran sam da je nex bio cijelim obujmom na frizideru, volume cak ni nije bio na najjace, ali vjerojatno su ga vibracije izbacile, doduse bio je polegnut na ekranu (da bi zvucnik bio okrenut gore!). prije 2 dana desila mi se ista stvar, i isto dok sam slusao tunein radio, ovaj put je nex bio na stolu (polegnut normalno tako da je ekran prema gore),cca 1m visoko, i isto sklizne, udari u kuciste od kompa na pola puta sto mu je ublazilo pad i padne na tepih...
moram priznat da sam u oba slucaja-a pogotovo ovo jucer- stvarno trznuo, vec sam mislio da je gotov. mozda sam imao srece da je eto pao na rub a ne direktno na display, ili je stvarno kvalitetan uredaj koliko god kazu da je jeftine izrade - apple , alu kucista, bla bla bla ...
zakljucak price, ili nemojte pec kestene, ili pazite ako slusate mjuzu na koju podlogu stavljate tablet... neka maskica isto nije losa ideja..

Odgovori uz citat

Bookmarks