= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
Kupljen krajem 8.mj preko Playa u SAD-u. Nije me toliko bilo strah podignutog ekrana nego bilo čega drugog. Ovo s ekranom lako središ i doma. Kakogod zasad nema nikakvih problema, da kucnem u drvo.

edit:
Serial koji njima treba je SSN broj koji se nalazi na kutiji uređaja ili ispod poklopca baterije. Morao sam ga raskupusati da dođem do njega... Taj broj počinje s C70xxxxxxxxx ili, koliko vidim na netu, C60xxxxxxxxx.

Ovo što sam prije spominjao da se iščita kroz izbornik je dostupno ispod poklopca uređaja i na kutiji uređaja, to je CSSN broj. To im ništa ne znači...

Čekam povratnu informaciju za svoj tablet pa ću editirati post.

Edit2: sve je u redu, tablet ima godinu dana internacionalne garancije
Ako nemate dokumenata s njim ili barem račun kupovine, garancija vrijedi od dana izlaska uređaja iz tvornice (u mom slučaju vrijedi 11 mjeseci što i nije neki problem s obzirom da je uređaj proizveden u 22. tjednu, dakle 2 mjeseca prije nego mu je počelo teči tvorničko jamstvo ). Vjerujem da se u pitanju Google Playa računa kopija emaila o kupovini kao pravi račun jer kolega nije dobio nikakav fizički račun u paketu. Taj mail imam zlu ne trebalo ako mi baš zatreba tih mjesec dana duže garancije. Eto to je to, ako sam negdje bio nejasan pojasnit ću.
hvala na info, sad ću ja popričati sa svojom dragom, i pošto je odluka između nexus 7 i ipad with retina jer ipad mini je nedostupan trenutno bude zanimljivo što na kraju

zanima me, samo da razjasnimo ti nisi preko svojeg play store akaunta kupio tablet i dostavio na frendovu adresu, je on svojim akauntom kupio tablet?