Zvao sam danas. Bili su super ljubazni i susretljivi (točnije djelatnica), naknadno me nazvala jer je morala provjeriti kod servisera - rečeno mi je da se bez serijskog broja nažalost ne može točno reći. Znači, bilo bi izvedivo jedino da prijatelj ode do dućana i pita za worldwide garanciju, kakvo je stanje ili probati očitati SN sa uređaja nekog izloženog ili iz kutije pa preko toga njih opet nazvati da provjere.
Pošto ciljam na N7 32gb sa 3g data modemom koji se može kupiti jedino u Play Store ako sam dobro upućen, to je malo teže ili nikako moguće izvesti
Ima tko od Vas da je nedavno uzeo ikakav model u Americi pa da nazove servis i provjeri preko SN (serijskog broja) da li je moguće ostvariti garanciju?
To pitam zbog čestog problema da se lijeva strana displaya podigne, pa prestanak rada toucha, problemi sa brightnessom i bojama...

), naknadno me nazvala jer je morala provjeriti kod servisera - rečeno mi je da se bez serijskog broja nažalost ne može točno reći. Znači, bilo bi izvedivo jedino da prijatelj ode do dućana i pita za worldwide garanciju, kakvo je stanje ili probati očitati SN sa uređaja nekog izloženog ili iz kutije pa preko toga njih opet nazvati da provjere.
Odgovori uz citat

Bookmarks