Da nisam uzeo ovu 16GB verziju išao bi danas na 32GB kod nas s garancijom. Malo mi je čak i žao što sam toliko žurio, ne zbog prostora nego garancijeN10 je zvijer za koju ne vidim primjenu u svom domu :\ Ok, bio bi mi odličan za filmove iz kreveta jer nekada mi ovih 7" zasmeta kod dužih serija. Filmove zasad još gledam na monitoru
Čitanje i surfanje - sve pet! 7" mi se fakat pokazao optimalnom veličinom jer mob praktički više i ne koristim kad sam doma. Tablet mi je skroz popunio njegovo mjesto, uvijek povezan s kompom, sav sadržaj kompa preslikan na njega preko CIFS-a, preko VNC-a upravljam kompom... Ima toga, da ne gnjavim
Ali svejedno me smeta masa 7-ice. S N10 bi možda izludio, dunno. Jednostavno ako ga dugo držim u ruci bez oslona zabole me prsti osim ako ga ne hvatam objeručke u landscapeu.
Ps: ni jednom tipu na twitteru nije došao OTA, a uzeo ga je u USA preko Playa. Ja sam na customu pa ne znam.

N10 je zvijer za koju ne vidim primjenu u svom domu :\ Ok, bio bi mi odličan za filmove iz kreveta jer nekada mi ovih 7" zasmeta kod dužih serija. Filmove zasad još gledam na monitoru
Odgovori uz citat

Bookmarks