Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 167

Hybrid View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da nisam uzeo ovu 16GB verziju išao bi danas na 32GB kod nas s garancijom. Malo mi je čak i žao što sam toliko žurio, ne zbog prostora nego garancije N10 je zvijer za koju ne vidim primjenu u svom domu :\ Ok, bio bi mi odličan za filmove iz kreveta jer nekada mi ovih 7" zasmeta kod dužih serija. Filmove zasad još gledam na monitoru Čitanje i surfanje - sve pet! 7" mi se fakat pokazao optimalnom veličinom jer mob praktički više i ne koristim kad sam doma. Tablet mi je skroz popunio njegovo mjesto, uvijek povezan s kompom, sav sadržaj kompa preslikan na njega preko CIFS-a, preko VNC-a upravljam kompom... Ima toga, da ne gnjavim

Ali svejedno me smeta masa 7-ice. S N10 bi možda izludio, dunno. Jednostavno ako ga dugo držim u ruci bez oslona zabole me prsti osim ako ga ne hvatam objeručke u landscapeu.

Ps: ni jednom tipu na twitteru nije došao OTA, a uzeo ga je u USA preko Playa. Ja sam na customu pa ne znam.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

2. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2007
    Bodovi
    16.951
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.951, Nivo: 31
    Bodovi: 16.951, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Da nisam uzeo ovu 16GB verziju išao bi danas na 32GB kod nas s garancijom. Malo mi je čak i žao što sam toliko žurio, ne zbog prostora nego garancije N10 je zvijer za koju ne vidim primjenu u svom domu :\ Ok, bio bi mi odličan za filmove iz kreveta jer nekada mi ovih 7" zasmeta kod dužih serija. Filmove zasad još gledam na monitoru Čitanje i surfanje - sve pet! 7" mi se fakat pokazao optimalnom veličinom jer mob praktički više i ne koristim kad sam doma. Tablet mi je skroz popunio njegovo mjesto, uvijek povezan s kompom, sav sadržaj kompa preslikan na njega preko CIFS-a, preko VNC-a upravljam kompom... Ima toga, da ne gnjavim

Ali svejedno me smeta masa 7-ice. S N10 bi možda izludio, dunno. Jednostavno ako ga dugo držim u ruci bez oslona zabole me prsti osim ako ga ne hvatam objeručke u landscapeu.

Ps: ni jednom tipu na twitteru nije došao OTA, a uzeo ga je u USA preko Playa. Ja sam na customu pa ne znam.
    pozdrav,
    sutra mi dolazi N716Gb pa daj 'zagnjavi' malo novog korisnika sa kojom preprukom
    (najviše me zanima kako sherati filove i gledati/slušati video/muziku sa PCa ... treba li root ?)

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Atrix 4G ili Google Nexus S
    By pike8 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 29-01-2012, 00:17
  2. Odgovora: 32
    Posljednji post: 29-06-2010, 15:39
  3. Odgovora: 89
    Posljednji post: 24-02-2010, 23:25
  4. HTC HD2 vs Google Nexus One
    By Eis in forum Usporedbe Modela