Pa evo za početak, jedino što me nije oduševilo je ekran,prikaz crne boje je podosta loš (gledajući glavni launcher u kojem uglavno prevladava crna boja) te slika nije baš jako oštra,premda kada gledam HD film/igricu, slika je stvarno odlična i nekako se to toliko ne kuži. Sve radi brzo i trenutno (kao na GNexusu sa 4.1), touch također. Dodao bi kako neke igrice tipa Fifa 12 i NFS: Most wanted imaju totalno drugi doživljaj u igranju (razumljivo zbog veličin ekrana) i stvarno rade fenomenalno,usudio bi se reći da čak i bolje nego na mome S3..
Bateriju, njeno trajanje te punjenje ću ostaviti za neki drugi dan jer sada ne bi mogao dati točnu informaciju.
Kvaliteta izrade je stvarno odlična, stražnja strana je super, koja je od neke gume/plastike. 7" je stvarno dosta za nekakvo korištenje "za po vani", možda doživljaj smanjuju debeli rubovi pa ekran izgleda manje.Inače, tablet sam uredno stavio u džep svoje zimske jakne, bez da mi je uopće smetao prilikom normalnog kretanja po gradu, sjedenja po birtijama ili sl... Za tablete kao što znate, postoji chameolon launcher koji uređaj podiže na jednu višu razinu što se tiče sučelja-stvarno izgleda odlično i impresivno, no još nije dovršen što je velika šteta, pa sam ga maknuo (premda bi ga vrlo rado koristio)...
Btw...vjerujem da bi kroz 15-20 dana (nakon što Nexus 4 krene u prodaju) za njega mogao doći 4.2. update što će dodatno upotpuniti doživljaj
Uglavnom, dojmovi su vrlo pozitivni, ipak ovdje pričamo o tabletu od 200injak dolara- low budget,tako da za ovo što nudi je stvarno puno i odlično..Nastavak kroz par dana...![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks