Evo došao i taj dan, imam jedan android uređaj u rukamai među prvim stvarima koje bih htio napraviti je, eto, rootanje, pa pomoću koje metode smijem i ima li gdje na forumu opis da ga proučim. Hvala
Evo došao i taj dan, imam jedan android uređaj u rukamai među prvim stvarima koje bih htio napraviti je, eto, rootanje, pa pomoću koje metode smijem i ima li gdje na forumu opis da ga proučim. Hvala
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Koliko vidim po guglu, rootanje je dosta jednostavno i ovo je metoda koju su mnogi potvrdili da šljaka:
http://gadgetstip.com/root-lg-spectr...dan-rosenberg/
Ovdje bi trebao naći stock rom (zlu ne trebalo, ali bolje se spremiti za sve) i komentare korisnika:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1610666
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hvala. Ma tek se upoznajem sa svim tim, ima dosta za proučiti
-----------------
edited: prvo samo da potvrdim da ona gore metoda (prvi link, jel) radi i uređaj sam uspješno rootao. Sad slijedi ostalo...
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 21-07-2012 u 19:14
Evo i problema - zašto ne mogu otvoriti cafe.mobil putem bilo kojeg browsera? Evo greške:
Sve sam probao, i mijenjati one kao izvore i ništa![]()
I samo cafe.mobil ti ne radi je tako? Ne mogu se sad sjetiti koji je bio uzrok... Pogledaj po privatnom podforumu, joker je pisao o ovoj greški, ali čini mi se da je uzrok ipak forum.
Zadnji uredio xlr : 24-07-2012 u 08:54 Razlog: tipfeler
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imao sam još za jednu stranicu ali se ne mogu sjetit za koju. Potražit ću o ovome......hvala.
Novi problemi: SMS ne mogu pisati jer mi javlja da nemam dovoljno memorije iako imam 15mb
I zanima me kako "isforsirati" prebacivanje nekih aplikacija u eksternu memoriju koju ima od 1gb - npr. aplikacije tipa facebook,maps, možda play store, youtube, gmail jer bi rješavanjem tih aplikacija riješio bar dodatnih 30mb slobodnog mjesta? I mogu li deinstalirati google+ i još neke aplikacije koje mi ne trebaju a "zaključane" su u telefonu? Hvala
p.s. da li je moguće preimenovati temu u LG L3 [E400] - pitanja, komentari, problemi...
Evo riješio gornji problem - jednostavno aplikacijom Titanium Backup - svemoguća i nadasve very powerfull aplikacija![]()
Imam problema s rootanjem mobitela, tj. ne mogu ga rootati. Instalirao sam LG drivere (LGUnitedMobileDriver_S4981MAN38AP22_ML_WHQL_Ver_3. 8.1), ukljucio USB debbuging na mobitelu, skinuo spectrum_root_windows, ali kad pokrebnem run.bat rootanje se ne izvrsi. Evo screen:
Probao sam i sa SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse, ali mi se usred rootanja pojavi not responding u programu i tu stane...jel zna netko sta da radim i kako da napravim root mobitela, jer ovaj tvornicki software je ocajan.
Naveo sam koji link je radio u mome slučaju, znači ovaj:
http://gadgetstip.com/root-lg-spectr...dan-rosenberg/
Tako sam išao, i od prve prošao.
Probao sam taj postupak 10 puta i uvijek isto mi se dogadja,tj ne dogodi se nista. Koje ti drivere imas?
EDIT:
Uspio sam rootati sa SuperOneClick 1.7 i ubacio sam AOKP E400M6 rom.![]()
Zadnji uredio Rootz : 25-02-2013 u 18:59
Drago mi je da si uspio. Inače nemam pojma koje sam drivere imao, to je bilo prije više od pola godine.
uspio sam rootati lg sad me zanima kako napraviti da mi sve aplikacije koje skinem stavlja na sd karticu od 32gb a ne na telefon dakle ima koji program ili što?
Robert-Honor Magic V2
Link2sd al moras napravit particiju na sd kartici,proguglaj malo za uputstva.
... pax in domus!!!
Dok sam imao uređaj pokušavao sam putem tog Link2sd ali nije išlo te sam aplikacije koje sam htio prebaciti rješavao TitaniumBackup programom.
Meni najnormalnije radi,ali nece raditi ako se ne napravi posebna particija na SD kartici.
... pax in domus!!!
sve to stoji, samo mene buni virus. kad god idem nesto skidat javlja mi virus otkriven.. imo sam jednom trojanca pa mi sve oslo u tjedan dana. ima li nesto sigurnije, ili je to samo tako?
Odakle skidaš i što? Koji antivirus koristiš?
Bookmarks