Valjda je dobro , kažem da sam stavio na Forum samo zato što dobro izgleda . U nekoliko navrata dobio sam na stol Mio Moov M300 i M400 , koji nisu radili ili se nisu mogli spojiti na računalo preko USB-a ili su se ukopčali došli do narančastog Mio ekrana i ni makac . Problem je uglavnom bio s nepravilnom instalacijom MioPocketa verzije 2 pa na dalje ... Većinu sam uspio vratit u život , vraćanjem normalnog Softwarea na uređaj , ali tek onda kad sam se na veliku muku uspio spojiti na računalo , paljem gašenjem , skidanjem baterije i svakojakim vratolomijama , pa čak i spajanjem onog "čuvenog" 9-tog pina na masu ...
Sad , svaka prerada Navigacije može imati problem , zavisi ko' i kako je radi , ili važi ona stara poslovica " Sve što radite , radite na vlastiti rizik"
Stvar je ista kao i kod ovih novih telefona , raznim "rotanjima" , "jailbrejkovima" "Custom Romovima" ili kako se to već ne zove , možeš " zeznuti uređaj , ako ništa drugo biti će možda dobar , ali nikad neće raditi više tako dobro kao original , znam iz iskustva , ma šta god napravio ipak je original ... original ... Ovaj mobitel koji imam sad nisam ni pipnuo s bilo kakvom preradom , a Navigaciju koju imam , Mio Moov V505 TV , ostavio sam s originalnim Softwareom , a dodatke "Unlock" radim samo na SD kartici bez diranja Flash Diska i originalnog Spirita ...
...![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks